keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Keppikuja kapeammaksi

Kavensin keppikujaa mielestäni aika paljonkin ja edelleen Daami meni sen tosi näppärästi. Tuntuu, että tuo oppii ihan itsestään. Hyppyä hakee jo vaikka kuinka kaukaa. Mulla vaan ei ole mitään hajua, miten tuosta sitten edetään, vai onko tää treeni vaan tuossa ja se sitten auttaa muissa treeneissä. Katsotaan nyt kuinka tästä edetään.

Gimma ei ikinä opi tarjoomaan hyppyä! Viimeksi tuntui, että alkoi tajuta juonen, mutta tänään taas ei millään. Ja kun se ei osaa tarjota niin menee ensin istumaan ja sitten makaamaan eikä sieltä sitten enää lähdeä yhtään mihinkään. Oon tainnut mokata ja pahasti jossain vaiheessa tuon koiran kanssa kun ei uskalla tehdä itse mitään :-(. En nyt sanoisi, että on uskalluksesta kuitenkaan kiinni, ei vaan hoksaa. En ole varmaan koskaan antanut sen itse ajatella... Jaakko sanoi, että jos ei aluksi tajua niin voi auttaa vähän kaulapannasta. Kyllä se silloin menee, jos noin teen, mutta ei enää ilman apua. Mun pitää tätäkin nyt miettiä, että miten jatkan kun näin ei nyt vaan etene.

Mimmikään ei tänään ollut niin hyvä kuin viimeksi, jouduin aika lähellä hyppyä olemaan, että tajusi sen hypätä. Parempi se kuitenkin oli kuin Gimma. Siihen ei tosin tällä hetkellä paljon tarvita :-P

Ei kommentteja: