perjantai 21. kesäkuuta 2013

SM-kisaviikonloppu

Valmiina hyppyyn. Kuva: Sirpa Saari
 
Hyppyyyy. Kuva: Sirpa Saari

Perjantaina oltiin perillä kisapaikalla hyvissä ajoin. Ilma oli sateinen ja viileä, joten koirat sai viettää aikansa autossa kun saatiin se radan lähelle parkkiin. Vettä satoi ja mielessä oli hyvin vahvana, että en edes starttaa Gimman kanssa. Ei yhtään huvittanut. En kuitenkaan perunut osallistumista ja kävin vetäisemässä aksakengät jalkaan ja päätin sitten kuitenkin startata. Ainakin ensimmäisen radan.

Hyvän asenteen sain ennen radalle menoa. Auttoi varmaan se, että saatiin startata aika alussa :-). Päätin, että jos tuosta ei tule nollaa niin hyppärille en mene kun päivä venyy niin kalaman pitkäksi silloin. Ei tullut nollaa, vaan meille tyypillinen virhe. Harmittavasti videolla ei näy, mitä tuossa tapahtui, mutta peiliin saan katsoa. En ohjannut kunnolla. Pieni keilausliike olisi Gimman vienyt hypylle. Taisin ajautuakin hieman väärään paikkaankin. Kiva fiilis oli kuitenkin radan jälkeen ja olin ihan tyytyväinen, että starttasin :-)

Ilmeisesti toisen henkilön julkaisemaa piilotettua viedota ei tänne saa upotetuksi, joten tässä linkki rataan klik.

Lauantaina oli joukkuekisa vuorossa. Meidän joukkueessa oli Marko & Split, Piia & Sype, minä & Gimma sekä Marko & Hertz. Splitille ja Hertzille tulokseksi 10, Sypelle 27,47 ja Gimmalle 5. Taas typerä kielto kun en yhtään ohjaa koiraa, oletan vaan. Se hiton kontakti koiraan puuttui!! Joukkueita oli 71 ja meidän joukkue pääsi tuloksella 25 sijalle 16. Aika hyvin siis :-). Vain 24 joukkuetta sai tuloksen :-D

Gimman joukkuerata:

Ohjaaja pitäisi kyllä laittaa laihikselle ja juoksukouluun. Sen verran surkeeta tuo liikkuminen on tällä hetkellä :-D

Sunnuntaina jännättiin sitten yksilökisoja. Fraulla tuli harmittava riman alitus 2-hypyllä. Piksu itse ei sitä huomannut ollenkaan ja rata oli varsin mallikas. Niin harmittava juttu. Miksi kaikki, mitä koira ei ikinä aikaisemmin ole tehnyt, tapahtuu arvokisoissa?? Eltsu ja Sefi teki nollan, mutta hieman yliaikaa. Kumman tiukka oli medien ihanneaika kun ei Sefille puhdasta nollaa tullut. He pääsivät kuitenkin finaaliradalle :-)

En jäänyt katsomaan finaaleja kun satoi kuin saavista kaatamalla ja mun Halti petti täysin :-(. Olisin halunnut ainakin minien finaalin katsoa ja sitten Eltsun radan kun starttasi medeissä ensimmäisenä. Minejä pääsi finaaliin vähän päälle 90 kpl, joten se ei ihan hetkessä läpi mennyt. Mentiin sitten purkamaan leiri ja ajattelin mennä katsomaan finaalin, jos saan auton lähelle. Siellä oli yksi paikka ja meninkin vielä hetkeksi katsomaan minejä. Kun kuulutettiin, että seuraava starttaa sijalta 62 niin mulle riitti. Olisi pitänyt yli tunnin odottaa kärkikahinoita, joten lähdin takaisin majapaikkaan. Jäin vielä yhdeksi yöksi sinne kun oli työpäivä Helsingissä maanantaina.

Kovin oli haikea mieli kun Mimmi ei päässyt mukaan :-(. Kaikkea ei vaan voi saada. Jälkiviisaana voisin todeta, että ehkä se olisikin voinut tulla mukaan kun edelleenkin on ihan kunnossa. Mutta eipä sitä etukäteen voinut tietää. Parempi olla liian varovainen kuitenkin. Karsintoihin mennään köpöttelemään, jos on edelleen kunnossa. Karsinnat on niin ihanan lähellä ja sieltä on hyviä muistoja vuodelta 2011. Mennään niin fiilistelemään pikku Mimmin kanssa ♥

Ei kommentteja: