lauantai 14. maaliskuuta 2009

Perjantain tokot

Oltiin vaihteeksi Gimman kanssa oikein tokoharkoissa. Mua vähän jännitti mennä sinne kun en tuntenut läheskään kaikki ihmisiä, jotka siellä oli. Turhaan jännitin, mukavia ihmisiä kaikki :-)

Ensin harjoiteltiin luoksepäästävyyttä siedättämällä ohikäveleviin ihmisiin. Gimman mielestä olis niiiiin kivaa mennä kaikkia moikkaamaan ja pusuttelemaan. Porukat käveli aika kaukaa ohi ja silti Gimmalla oli vaikeuksia pysyä mun vieressä. Se vaan piippas ja oli tosi levoton eikä meinannut katsoa mua ollenkaan. Tää on varmasti meillä se kaikkein vaikein liike alokasluokassa :-D. Mutta ehkä se tuossakin oppii ajan myötä rauhoittumaan.

Mähän oon valittanut, että en saa Gimmaa seuraamaan lähellä ollenkaan. Nyt sitten näytin tuolla miten se menee niin toinen oli niin hienosti mun lähellä, varsinkin sitten kun otettiin oikein lyhyitä pätkiä. Pidemmällä se alkaa tehdä sellasta aaltoilua, käy välillä vähän kauempana ja palaa sitten takaisin oikeaan paikkaan. Kun kerroin, että haluaisin hävittäää jo namin kädestä niin sain vinkiksi kertoa naksulla oikea paikka ja sitten vasta kaivaa nami taskusta. Tuota pitää kyllä kokeilla seuraavaksi. Saattais toimia. Ja sitten välillä vois käyttää myös lelupalkkaa. Eli vaihtelevuutta palkkaamiseen kehiin!

Ruutua on otettu viimeksi kun oltiin kasvihuoneella treenaamassa. Näyttää siltä, että viimeksi marraskuussa. Oonkohan mä unohtanut joistain treeneistä kirjoittaa vai onko siitä tosiaan jo noin kauan kun viimeksi olin kasvihuoneella tokoilemassa. No niin tai näin niin ruutu meni kuitenkin tosi hienosti. Vein ensin Gimman kanssa lelun ruudun takareunaan ja kävelin sen kanssa n. 25 metrin päähän ja sivulta lähetys ruutuun. Meni hyvin. Seuraavan toiston otin niin, että jätin Gimman istumaan paikalle ja vein lelun ruutuun, palasin Gimman sivulle ja lähetys. Tosi hyvä tämäkin. Muutama toistoa näin ja joka kerta meni hyvin reippaasti ruutuun. Koiran ruutuun menoa on kyllä tosi kiva katsoa kun toinen painelee sinne niin lujaa kuin kintuista pääsee :-)

Lopuksi otettiin vielä hyppyä. Ensi heittämällä lelu valmiiksi toiselle puolelle odottamaan. Kerran koitin ilman valmiina olevaa palkkaa ja onnistui niinkin. Viimeinen toisto kuitenkin palkka valmiina odottamassa.

Voi kun saisin itsestäni vähän useammin tämän tokoinnon päälle kun se on oikeesti tosi mukavaa.

Ei kommentteja: