lauantai 6. kesäkuuta 2009

Cola kolmosiin ja Mimmille kaksi hyllyä

Viimeiset kisat Colan kanssa meni tosi hienosti ja noustiin kolmosiin :-). Ensimmäinen rata oli jo tosi lähellä nollaa, mutta otettiin puomin ylösmenolta kontaktivirhe. Mä olin tuost ihan ihmeissäni kun Cola on tähän asti ottanut sen tosi nätisti. No, toisella radalla ajattelin varmistaa sen vielä tarkemmin ja mun silmään näytti, että Cola ponkas melko ylös siinäkin, mutta ei onneksi virhettä saatu. Ja kun muualtakaan ei mun panikoinnista huolimatta tullut virheita niin saatiin nolla, voitettiin ja siirrytiin 3-luokkaan. Niin siistiä!!

Radat oli ihan älyttömän helpot. Ekalla radalla alussa piti jopa tehdä yksi valssi, muutan vaan luukutettiin rataa päästä päähän. Toisella radalla ei ollut edes mitään valssin paikkaa vaan paineltin menemään täysillä päästä päähän. Jaa, taisi siellä tulla yksi leikkaus ennen puomia! Ainoa "vaikea" kohta oli pujottelu kun edelliseltä hypyltä pujotteluun oli vain neljä metriä matkaa. Tässä yritinkin suoristaa Colan jo ennen hyppyä, että hyppäisi keppejä kohden. Vähän meni pieleen, mutta onneksi Cola osasi itse hakea oikean keppivälin. Tässä kohden voi kyllä pisteet antaa Susannan täsmätreeneille!! Täällä ois se meidän voittorata nähtävissä. Hyvin näkyy, että Cola ei enää meinaakaan pysähtyä kontakteille mun kanssa :-P

Mimmin kanssa otettiin kaksi hyllyä. Hitto mikä asennevamma mulla! Radat niin tylsiä ja helppoja, että ei saanut kyllä kisafiilistä ollenkaan. Radat oli ihan 1-luokan ratoja. Ekalla radalla sain kuitenkin Mimmin menemään väärään päähän putkea kun kääntyi mun tänne-käskyllä vähän liian reippaasti. Toisella radalla tuli kepeiltä virhe. BAC:lla oli sellaset alumiiniset(?) kepit ja sinne mentiin putken ja muurin kautta, joten vauhti oli aika kova (ja ehkä jopa aurinko paistoi noihin keppeihin ja häikäisi vähän). Mimmi meni ihan oikein sisälle, mutta lopetti heti ja oli jotenkin tosi oudon oloinen. Otin kepit uudelleen ja edelleen samassa kohdassa Mimmillä meinasi tulla uskonpuute, mutta nyt kuitenkin jatkoi matkaa. Radan lopussa sain puomilla vähän koulutetuksi kun lähti kontaktilta ilman lupaa, joten palautin sen siihen.

Jotain hyvää kisoista... pysyi lähdössä hyvin. Tokalla radalla jätin sen kolmen esteen taakse eikä meinannutkaan varastaa - hyvä hyvä. Keinu molemmilla radoilla hyvä, tuli päähän saakka ja odotti kunnes keinu koski maahan, hyvä ja nopea. Kesti kepeillä kovan vedätyksen. Puomikin hyvä, vaikka lähti ilman mun lupaa, tuli kuitenkin nopasti loppuun ja lähti kun oli pysähtynyt. Mitäs muuta... rimat pysyi ylhäällä. Siinäpä ne.

Pitää koittaa joskus piirtää tämä kamalan "vaikea" 3-luokan rata, nyt en millään jaksa... Niin, ja tuomari oli Leena Rantamäki-Lahtinen.

Ei kommentteja: