maanantai 29. kesäkuuta 2009

Ihmetyksen ihmetys - Mimmi haastoi Gimmaa leikkimään

Perjantaina kun Harri teki lähtöä Jalasjärvelle niin meidän molempien leuat loksahti auki, Mimmi nimittäin haastoi Gimmaa leikkimään. Tätä ei todellakaan ole tapahtunut enää sen jälkeen kun Gimma kasvoi isommaksi kuin Mimmi, eli toooosi pitkään aikaan :-D. Gimma oli aluksi ihmeissään, mutta innostui kuitenkin leikkiin ja leikki tosi nätisti.

Lauantaina sama tilanne uusiutui useampaan kertaan kun istuttiin pihalla Sevin ja Susannan kanssa. Lopulta se syykin selvisi. Mimmiä taisi vähän panettaa :-D. Pisti kunnon lantioliikkeet kehiin. Voi jessus kun oli koomisen näköistä. Gimma rukka oli ihan onnessaan kun toinen noin innostui leikkimään, mutta uskon, että tuo ilo loppuu jälleen kun juoksut on ohi...

Sunnuntaina kävin tsekkaamassa yhden koirien uittopaika Raippiksen sillan kupeessa. Vähän tarvitisn puhelinapua Pialta, että paikka löytyy, sen verran piilossa se oli. Ihan kohtuullisen mukava uittopaikka olikin. Tuolla Gimma ui koko ajan hirmu hienosti. Kävi hakemassa jopa unohtuneen kepinkin kun vaan ensin paikallisti mihin se jäi. Ehkä mä vielä jossain vaiheessa uskallaan ottaa sille vesilelut käyttöön. Vähän aikaa kannattaa varmaan vielä testailla kuinka hyvin kadonneet kepit palautuu ennen kuin vaihdan leluihin. Hyvältä kuitenkin näyttää uiminen tällä hetkellä. Gimma tykkää touhusta ihan kauheesti. Ei sitä meinaa saada rantavedestä edes pois kun tahtoisi vain jatkaa. Mimmiä jälleen pakkouitin viemällä useampaan kertaan syvemmälle ja nätisti tyttö polski rantaan. Yritin sitä houkutella namin avulla itse uimaan, mutta ei onnistunut. Ärsyttävää!

Ei kommentteja: