keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Maanantain treenit lyhyesti

On sitten jäänyt maanantain treenit tänne päivittämättä. Tehtiin aika lyhyttä pätkää maaliskuun treeniringin radasta. Aika lailla kivasti meni kaikki, vaikka hieman oli ehtimisongelmia molempien kanssa, mutta eri kohdissa.

Mimmin kanssa alussa jos otin sylivekillä tai ihmisnuoli-sokkarilla niin jäin ihan tuhottomasti jälkeen enkä ehtinyt tehdä yhtään mitään aa:n jälkeisellä hypyllä. Meni lähetä putkeen-leikkaa systeemiksi ja olin armottomasti myöhässä jatkotilanteessa. Juoksu-aa:n huonoja puolia, mutta en valita :-D. Tein sitten alun ihan erilailla kuin esimerkeissä oli ja sillä ehdin tehdä sokkarin. Valssin jätin suosiosta tekemättä kun jään siinä ihan liiaksi paikalleen. Jatkoon otettiin.. ööö... mitähän kaikkea me otettiin?? Putken jälkeisen hypyn otin valssilla joka kerta kun en ehtinyt tekemää mitään vekkiä sinne (tein sen kyllä niin, että otin etumatkaa, mutta se oli huijausta ;-)). Sylkkäri onnistui Mimmin kanssa hyvin, samaten oikeastaan kaikki mitä koitin hypyillä ennen putkea. Flipillä putkeen meni myös hyvin, pakkovalssilla puomille hyvin. Sokkari putken ja puomin välissä vähän epäilytti ja teputtelin tosi varovaisesti putken edestä, mutta ehdin! Ja jos oisin juossut rohkeasti niin oisin ehtinyt aivan mainiosti. En ois ikinä uskonut! Puomin kontakti oli aika hyvällä mallilla. Mimmi on alkanut mennä sinne jopa mun edellä. Silloin ei kyllä malta pysähtyä ja se vaan on täysin mun vika kun olen yleensä vapauttanut saman tien kun on oikeassa paikassa, ettei vaan vilkuile mua. Tietää taas mitä jatkossa treenaa :-)

Gimman kanssa alku meni tosi hyvin sekä sylivekillä että ihmisnuoli-sokkarilla. Sen kanssa ehdin tekemään sokkarin ja valssin aa:n jälkeiselle hypylle kun aa on niin hidas... jatko ei sitten kovin hidas ollutkaan :-D. Ei mitään toivoa ehtiä tekemään vekkiä. Noh, ei se mitään, valssilla jatkettiin ja sitten sylkkäri. Voi hemmetin sylkkäri, miten olikin tällä kertaa niin kamalan vaikea? Ei onnistunut, ei sitten millään! Onneksi Eltsu pelasti mut ja kertoi, että mä kumarrun samalla Gimman päälle ja ehkä siksi ei onnistu. Koitin kumartumatta ja johan pelitti, ja useamman kerran. Aarghh!! Miksi tää on niin vaikeeta?! Mimmin kanssa kumarran kun pitää ohjata nenän korkeudelta eikä se siitä piittaa. Ja miksi piittaisi kun olen koko sen elämän kumarrellut kun on niin pirun pieni :-D. Millä ihmeellä mä tämän saan taotuksi kallooni?! Mimmin kanssa kumarrellaan, mutta Gimman kanssa ei. Apua! Mutta kun tuo saatiin pelittämään niin pelitti aika lailla kaikki mitä yritin. En kyllä enää muista mitä kaikkea, mutta ainakin flippiä tehtiin ja toimi ylimakeesti.

Pääsiäiseksi menen Hesaan kisaamaan sekä perjantaina että sunnuntaina. Tulee aika pitkät päivät kun on sekä mini- että maksikoira 3-luokassa ja tietenkin aina niiden välissä on medit :-P. Onneksi on sen verran paljon medejä, että ehdin käydä Anjan luona lepäämässä ja vaihtamassa koiran. Onpa oikeesti kiva pitkästä aikaa nähdä kaikki etelän tutut ja varsinkin Anja :-)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä odotellaan :o)