maanantai 2. helmikuuta 2009

Kiva kun on valoisaa jo aika pitkälle

Vaikka töissä meni pikkasen yli niin silti ehdin tehdä hyvän lenkin valoisan aikaan. Otin kävelysauvat seinältä ja eiku sauvomaan. Vähän yli tunnin lenkki siitä tuli. Välillä metsässä lumisilla paikoilla oli hankala mennä sauvojen kanssa, mutta suurin osa lenkistä meni oikein mainiosti. Ihan eri lailla tuli hiki sauvojen kanssa kuin ilman. Ja matka taittui huomattavasti nopeampaan tahtiin kuin ilman sauvoja. Kyllä läski lähtee ;-)

Illalla pienet tokosessiot Gimman ja Mimmin kanssa. Gimman kanssa ensin seuraamista. Meni ihan hirmu hyvin, jopa vähän pidemmän matkan suoraan. Käännökset myös hyviä. Tuossa suoraan mennessä se hassusti heittää aina välillä päätä vasemmalle. En oikeesti tiedä mitä se yrittää tehdä, mutta on tosi koomisen näköistä :-D. Otettiin ensimmäistä kertaa liikkeestä maahanmenoja peruuttamalla. Pelkällä käskyllä eteni aina hetken ennen maahanmenoa, joten tein muutaman toiston palkkaamalla kädestä etujalkojen väliin. Lopuksi kerran käskyllä ja käsimerkillä ja meni hyvin. Lopetin siihen tuon liikkeen. Paikallamakuuta otettiin niin, että otin etisyyttä vähän joka suuntaan koko ajan kehuen ja kiersin jopa Gimman takaa ja se pysyi koko ajan hienosti maassa. Lopuksi vielä kaukoja. Maasta ei vaan meinaa nousta ensimmäisellä käskyllä seisomaan vaan nousee istumaan. Lopulta sain kyllä onnistumaan kun tein oikein liioitellun käsiliikkeen samalla. Pitää muistaa tuo myös jatkossa. Seisomasta maahan mennessä tulee eteenpäin, joten otin jälleen muutaman toiston namipalkalla etujalkojen väliin. Tässä kohden meikäläinen tarvitsee sitä malttia, jota mulla ei kyllä kovin paljon ole. Yritetään kuitenkin.

Mimmin kanssa jälleen sivulletuloja. Niin ärsyttävä kun se pomppaa joka hemmetin kerta ylöspäin ennen kuin istuu sivulle. Vaikka pidän kättä selän takana niin se silti pomppaa. Millä hitolla tuon saa opetetuksi pikku koiralle niin, ettei hyppää. Pitäiskö mun opettaa sille joku kosketuskeppi tai jotain. En vaan sitä osaa kyllä mitenkään käyttää saati häivyttää. Seuraaminen oli Mimmulilla tosi hieno :-). Lopuksi jälleen leikittiin lelulla ja villattiin toinen ihan hulluksi. Mä niin nautin tuosta kun se oikein sinkoo lelun perään. Sairaan siistii!! Jälleen otin myös lähettämistä paikalla olevalle lelulle ja sinnekin vauhti kiihtyy koko ajan.

Ei kommentteja: