lauantai 28. helmikuuta 2009

Pihatokoa Gimman kanssa

Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi vähän tokoilla omassa pihassa. Mulla on muka ollut niin kauhee kiire koko ajan, ettei ole ollut aikaa uhrata edes muutamaa minuuttia tokolle. On siis oikeesti ollut enemmän siitä kiinni, että ei vaan ole huvittanut.

Otin pikkuisen seuraamista. Syötin namia melkein joka askeleella ja hyvin pysyi reidessä kiinni. Keskityin myös kävelemään kaartaen oikealle koko ajan. Olisi pitänyt kyllä jonku olla katsomassa miltä tuo touhu näytti, mutta mulle itselle tuli sellainen olo, että Gimma oli hyvässä paikassa ja aika suorassakin. Ainakin se oli tarpeeksi lähellä kun oikein nojasi reiteen. Otin myös vähän liikkeestä maahanmenoja. Ne menee mun peruuttaessa tosi hienosti. Tässä voisi ehkä pian koittaa tehdä Heidin vinkin mukaisesti eli pikku hiljaa kääntää oma asento peruuttamisesta eteenpäin kävelyksi ja koira menisikin lopulta ihan huomaamatta sivulta maahan. En tuota vielä ehtinyt kokeilla kun tuli käsiin liian kylmä. Ei enää kyennyt kaivamaan nameja taskusta :-D. Katsotaan, jos myöhemmin tänään vielä jaksaisi otaa pienet tokosessiot.

Sitruunapanta toimii edelleen mainiosti! Yli tunnin lenkillä ei tarvinnut käyttää kertaakaan. Gimma käyttäytyi koko ajan oikein mallikelpoisesti. Ihanan nautinnollista on meidän lenkkeily tällä hetkellä :-)

Ei kommentteja: