perjantai 27. helmikuuta 2009

Sitruunapannan onnellinen ja vähemmän onnellinen omistaja

En jaksanut enää odottaa, että zooplussaan tulisi lisää kauko-ohjattavia sitruunapantoja vaan kävelin Muistiin ja Mirriin ja ostin sieltä sellaisen. Hintaa oli kyllä ihan liikaa, mutta kyllä se varmaan itsensä vielä maksaa takaisin.

Paketissa oli hajutonta sumutetta, joten täytin säiliön sillä. Itselläni on vielä jemmassa sitruunan hajuista ainetta, mutta säästetään sitä nyt vielä. Eilen lenkillä pääsin testaamaan ensimmäisen kerran miten hajuton suihkaisu tehoaa ja hyvin näytti sekin toimivan. Jouduin vain kerran lenkin aikana sitä käyttämään. Olin vaan unohtanut, että Gimmalla aiemmin oli tapana suihkun jälkeen "pestä" itsensä mättäissä sun muissa ja nythän se teki saman lumessa. Kuinkahan paljon lunta tuo panta kestää?

Tänään aamulla oli panta jälleen kaulassa ja taas jouduin kerran sitä käyttämään. Sen jälkeen Gimma taas käyttäytyi oikein mallikelpoisesti. Mä todella toivon, että saan tällä Gimman ärysttävän tavan pois ja voidaan taas kaikki nauttia lenkkeilystä. Pimu rukka ei meinaa enää uskaltaa kävelläkään kun äiskä vaan raivoo koko ajan. Nyt ei tarvitse raivota, riittää kun painaa nappia :-)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voipi olla, että mekin Astan kanssa siirrytään järeämpiin aseisiin eli sitruunapantaan, kun kerran näyttää muillakin toimivan ;D

Kati kirjoitti...

Suosittelen! Eilen illalla yli tunnin lenkki ja tänään kans eikä kertaakaan käyttäytynyt huonosti. Toki, jos mun ei tuota enää tarvi käyttää niin tuli kyllä kahdelle suihkaisulle aika kiva hinta :-O

-arja- kirjoitti...

Oon tainnu jättää jotain lukematta? Eli miksi sitruunapanta? Sellanen hämärä mielikuva mulla on, että olis ollut jotain toisten koirien kumoamista, mutta vanhan muisti pettää... ;)

Kati kirjoitti...

Gimma lenkillä juoksee eteen ja jää vaanimaan ja sitten se hyökkii Mimmin kimppuun (käy näykkäsemässä tai ainakin ihan iholla). Kun yritän kieltää niin Pimu luulee, että kiellän sitä eikä uskalla liikkua.. Sitruunapannalla saan ilman riehumista kerrotuksi Gimmalle, mitä se ei saa tehdä ja kaikilla on mukavaa :-) (paitsi ehkä Gimmalla).