torstai 12. maaliskuuta 2009

Gimman eiliset treenit

Otin vaihteeksi harkkoihin mukaan ainoastaan Gimman. Silloin keskityn vähän paremmin ohjaamaan sitä enkä oleta ihan älyttömiä. Jenni oli Looxin ja Stidin kanssa sekä Minna Vimman kanssa Seinäjoelta (tai en mä oikeasti tiedä missä asuvat). Tässä Jennin muokkaama rata eräästä Tuomo Pajarin radasta:


Valkoiset numerot:
Alussa aina hankalaa ja niin edes päin... Ensin en meinannut millään saada Gimmaa 2-putkeen. Kun sen sinne sitten sain useamman yrityksen jälkeen niin en onnistunut millään tekemään 3-hypylle poispäinkäännöstä (ei onnistunut edes flapflapjackilla). Mä en osaa sitä tehdä Gimman kanssa kun Mimmi menee niin kauheen pienellä ohjauksella noi kaikki jutut. Kun Jenni tuli melkein kädestä pitäen näyttämään mitä mun pitää tehdä niin johan alkoi sujua.

2-putkeen sain vasta sitten Gimman kun olin ihan siinä putken suulla ohjaamassa. Ja kun tosiaan saatiin poispäinkäännös toimimaan niin rata jatkuikin sujuvasti renkaalle saakka. Rengasta Gimma ei nähnyt ollenkaan. Ongelmaksi tuli se, että jouduin saattelemaan aika pitkälle 13:lle, jolloin en ehtinyt 14:n 15:n välille yhtään suoristamaan Gimmaa ja kun se ei vielä ole kovin estehakuinen niin ei nähnyt koko rengasta. Kun tein 13-hypyn jälkeen ihan liioitellun suoristuksen ennen 14-hyppyä niin sitten meni ihan hyvin renkaan ja leijeröintinä 16-hyppy onnnistui tosi hienosti, mutta sen jälkeen bongasi kepit enkä saanut kääntymään 17:lle. Pieni alkoi tuossa viheessa olla jo aika väsynyt niin en viitsinyt ottaa enää pidempää pätkää vaan jatkoin loppuun tuosta 17-hypyltä. Poispäinkäännös onnistui jälleen 19:llä. Hyvä minä! Ja tietty hyvä Gimma!

Punaiset numerot:
Taas oli alussa hankaluuksia. 2:ltä kääntyi tosi hyvin, mutta en millään meinannut saada oikeaan putkeen, vaikka kuinka mielestäni sinne ohjasin. Sujahti aina mun edestä väärään putkeen. Kunnon ohjaus ja kyllähän se sinne meni. Oikein sujuvaa menoa 11:lle saakka. Taas mun ongelmana poispäinkäännös. Tähän en sitä sitten saanut milllään onnistumaan, mutta tässäpä toimikin flapflapjack. Vielä kun oppisi erottamaan paikat missä mikäkin ohjaus toimii niin ois oikein kiva. Renkaalta Gimma haki putken hyvin ja kesti mun aika pahan laikkauksen takana. 16:lle jaakotus ja 17:lle valssi. Nämä meni hyvin.

Seuraava ongelma tuli putkelta putkeen menossa. Ei onnistunut sitten millään. Piti viedä lelu 19-putken sisälle alkupäähän ja sen jälkeen alkoi sujua. Toki ekalla kerralla kun tuon tein Gimma oli ihan varma, että se lelu jäi 18-putken loppuun ja jäi sitä sinne etsimään. Toisella kerralla menikin jo suht hyvin ja kolmannella jopa jo ihan sujuvasti.

Niin kivaa kun voidaan tehdä jo pidempiä pätkiä ja vähän vaikeemmatkin jutut onnistuu, ainkain aina välillä. Kepit vaikuttaa tällä hetkellä aika hyviltä. Mulla on edelleen yksi kaari varmistamassa oikean sisäänmenon ja lopussa yksi, ettei tule liian kiire sieltä pois. En kyllä ihan heti noita uskalla jättää pois. Katsellaan sitten kesällä miltä näyttää kun päästään omalle pihalle myös treenaamaan.

Mukavat treenit :-)

3 kommenttia:

-arja- kirjoitti...

Jotkut päivät ei vaan mee putkeen ;)

Olikos se tänään? Tervetuloa tälle vuosikymmenelle :P

Kati kirjoitti...

Eiku se oli eilen... Kyllä mä pikku hiljaa tähän sopeudun. Ehkä :-D. Mutta kiitos kuitenkin.

-arja- kirjoitti...

Ei siihen sopeudu... :) Se iskee päälle ku pajavasara viimestänsä muutaman vuoden päästä, kun alkaa tunkee joka tuutista ilmoituksia ja kutsuja näöntarkastukseen kun ajokortti menee VANHAKSI muuten ja ....