maanantai 1. kesäkuuta 2009

Mimmin silmät terveet!! + Stadi Games

Kyllä on nyt helpottunut olo! Kävin siis perjantaina tutkituttamassa Mimmin silmät Jerker Mårtensonilla Helsingissä. Hän katsoi tosi tarkkaan silmät ja olin jo ihan varma, että tulee sama tuomio kuin aikaisemmalta lääkäriltä. Hän kuitenkin totesi silmät katsottuaan, että ei hän siellä mitään perinnöllisiin silmäsairauksiin viittaavaa nähnyt. Voi jestas mikä helpotus!! Kertoi kyllä, että oli tyypilliset merlesilmät ja jotain pigmenttimuutoksia siellä näkyi. Kennelliiton lappuun tuli siis merkintä kohtaan "muu muutos" (muistaakseni oli noin) ja lisäselvitykseen hän kirjoitti selvästi, että EI viitaa mihinkään perinnöllisiin silmäsairauksiin. Jotain se myös höpötti, että merlesilmiä on vaikea katsoa yms. mutta näistä suurin osa meni multa ohi kun olin niin helpottunut :-D.

Mua ottaa ihan suunnattomasti päähän tuo ensimmäinen diagnoosi >:(. Jos kerran eläinlääkäri on noin epävarma itsestään niin ois voinut antaa vaikka rahat takaisin ja kehoittaa menemään jollekin toiselle lääkärille. En enää koskaan tuolle koirien silmiä vie näytille!

Stadi Games kisat meni tänä vuonna aika lailla penkin alle. Lauantaina hyppäriltä tipahti kaksi rimaa ja muutenkin olin koko radan ajan väärässä kohdassa. Ei tuntunut hyvältä ollenkaan. Toinen rata oli agilityrata ja siinä yhdessä kohdassa Mimmi lähti hakemaan putken pimeää kulmaa keppien sijaan. Sain sen sieltä pois, mutta en saanut enää kepeille vaan tästä tuli kielto. Keppien jälkeen Mimmi tömähti oikein kunnolla mun jalkoihin ja sen jälkeen se katsoi multa kokonaan. "Löysin" sen sitten pussia suorittamasta, joka oli ihan oikein seuraava este ja jatkettiin matkaa maaliin. Tulokseksi tuli vain kielto, vaikka mun mielestä tuosta törmäyksestä ois voinu antaa vaikka mitä virheitä :-D

Sunnuntaina saatiin aikaiseksi kaksi hyllyä. Molemmat oli ns. hyviä hyllyjä, kaatui ihan pieneen ohjaajan nukahdukseen. Hyvä mieli kuitenkin jäi kun kaikki rimat pysyi ja koira rullasi tosi kivasti. Jännä kuinka hyllyrata joskus tuntuu paljon paremmalta kuin ns. kankinollarata.

5 kommenttia:

Anne kirjoitti...

On niitä Mimmulin terveitä silmiä huokailtu jos milläkin palstalla ja monilla suilla. Nää tarkastusten välissä olleet kaksviikkoo oli kyllä painajaismaisia. Mutta onneks nyt saa huokaista helpotuksesta. Voihan sitä käydä Jerkkeriä moikkaan vaikka ens vuoden SG-yhteydessä. Onnea terveistä silmistä !

Iida kirjoitti...

Onnittelut terveistä silmistä! Tosi hieno juttu :)!

Petri kirjoitti...

Hienosti veditte Stadi Gamesit! Nyt tuli kerrankin teidän joka rata seurattua, ja sen yhden hylly-radan aika oli oikein haamuaika!

Hienoa että silmät on ok!

Eyespy treenit kirjoitti...

Huh! Hyvä, että silmät ok!
t mj

Hannele kirjoitti...

Onnittelut terveistä silmistä!