torstai 20. elokuuta 2009

Gimma ja Mimmi epiksissä

Kävin eilen Gimman ja Mimmin kanssa pyörähtämässä BAC:in järjestämissä epiksissä. Tämän viikon paska työvuoro vähän aiheutti harmaita hiuksia kun en kovin aikaisin paikalle ehtinyt. Päätin sitten, että jos 1-luokka on jo menosssa kun paikalle ehdin niin menen sitten Gimman kanssa 2-3-luokan radalle. Nooh... siellä oli möllit vielä menossa kun paikalle ehdin, joten ykkösiin sitten ilmoittauduin.

Rata alkoi hyppy-puomi suorassa linjassa. Puomi on ihan kamalan hidas vielä tällä hetkellä. Hyvin on kontaktin paikka kuitenkin hallussa kun vaan sinne asti ensin pääsee :-D. Puomin jälkeen sain aika mukavasti Gimman irtoomaan pituuden ja hypyn, jolloin pääsin valssaamaan renkaan eteen. Putken jälkeinen leikkaus vähän tökkäs, kun meinasin alkaa puskea päälle niin Gimma oli heti tulossa hypyltä pois. Jouduin menemään itse tosi lähelle hyppyä ennen kuin hyppäsi sen. Tämän seurauksena olin seuraavan hypyn valssissa ihan koiran hyppylinjalla. Gimma viisas hyppäsi siinä sitten mun ohi, josta sain sen valssiin mukaan ja putkeen. Putken jälkeen olevan muurin palaset onnistuttiin tiputtamaan ja se menee varmaan mun hätäilyn piikkiin ja sen, että ei pahemmin muuria ole treenattu kun seuralla ei sellaista estettä ole. Muurin jälkeen Gimma meni hienosti aa:lle, vaikka alla oli putki tyrkyllä. Itse aa oli tosi hyvä ja vauhdikas ja hyvä pysähdys loppuun. Aa:lta pussiin hienosti, mutta pussin jälkeistä hyppyä ei nähnyt kun jäi kyttäämään vaan mun kättä. Pujottelu oli hieno :-). Loppuun päätin tehdä pakkovalssi-jaakotuksen, joka vähän tökkäs. Kaiken kaikkiaan hyvä fiilis jäi :-). Meidän rata löytyy täältä.

Mimmin rata oli melkein samanlainen kuin tuo 1-luokan rata. Vähän aa-putki-muuri kuvio oli eri lailla. Mimmi selvästi luuli olevansa oikeissa kisoissa. Kävi ihan sikakuumana kuten aina. Lähdössä pysyi hyvin, vaikka tein yhden nykäisynkin kävellessäni poispäin. Puomin tuli alas asti, mutta ei pysähtynyt, joten pistin sen takaisin. Yksi rima tipahti kun mun ohjaus tipahti. Pujottelussa päätin testata mitä Mimmi kestää kisatilanteessa ja vedätin oikein kunnolla, jolloin ehdin loppuun tekemään sokkarin. Tästä tuli kyllä oikein vau-fiilis. Hyvin se pujottelussa pysyy kun vaan luotan siihen.

Lopuksi olisi vielä ollut kaikille avoin hyppäri, mutta kello alkoi jo olla sen verran paljon, että en jaksanut enää siihen osallistua.

Ei kommentteja: