maanantai 19. lokakuuta 2009

Tiistain treenit jäänyt unholaan

Niin on jäänyt yhdet treenit kirjoittamatta tänne ylös enkä nyt enää edes yritä muistaa kaikkea mitä tehtiin :-D. Treenattiin kuitenkin jälleen yhden MM-radan mukaisesti, vuorossa medien yksilöagilityrata. Muurin ja okserin tilalla tavallinen hppy, muuten aika lailla piirroksen mukainen. Puomin jälkeen keinulle saakka kulmat olivat kyllä aika lailla erilaisia.Gimma aloitti. 2-hyppy pakkovalssilla, kolmosella leikkaus ja neloselta veto puomille. Puomilta takaakierto 6-hypylle ja myös 7-hypylle ja siihen eteen valssi, josta 8-hypyn kautta kepeille (tuo 8-hyppy varsinkin olla meillä ihan eri asennossa). Kepeiltä vetämällä keinulle. Keinun jälkeisellä hypyllä ennakoin vähän liikaa ja Gimma kääntyi juuri ennen hyppyä. Homma uusiksi ja nyt onnistui. Hyvin sain sen putkeen ja myös seuraavaan putkeen leijeröimällä 14-hypyn. 14-hypyltä otin niistolla mukaan ja kierrätin 15:n putken puolelta. Olin ihan varma, että Gimma menee putkeen, mutta eipä mennytkään. 15:n edessä vielä valssi ja siitä aa:lle. Aa:lta otin vähän etumatkaa, että sain pituuden jälkeisen hypyn ohjatuksi takaa. 19:llä leikkasin kun oli meillä normaali hyppy. Jos se olisi ollut okseri niin oletattavasti olisin yrittänyt keksiä jonkin muun ohjauksen. Toki pitäisi myös okserilla leikkauksia harjoitella...

Pujotteluun viennin tein myös toisella lailla. Puomin jälkeinen hyppy takaakiertona sekä seuraaava myös. Nyt en kuitenkaan mennyt eteen tekemään valssia vaan vein seuraavalle hypylle oikealla kädellä ja käskytin kepeille. Gimma lähti sinne hyvin ja mä pystyin jäämään jopa 8-hypyn taakse. Noi hyppykulmat oli tosiaan niin, että näinkin ohjaten toimi hyvin. Piirroksen mukaan ei tuntuisi yhtään loogiselta ohjaukselta.

Mimmin kanssa eka kerta samalla ohjauksella kuin Gimman ensimmäinen kerta. Ainoa ero oli 12-putkesta 13-putkeen viennissä, en Mimmin kanssa leijeröinyt vaan menin väliin ohjaamaan. Toimi Mimmille hyvin näin. Aa:lla jäin jälkeen enkä ehtinyt ohjaamaan 18 takaahyppynä. Otin sitten aa:n edeltävän tilanteen niin, että kierrätin 15:n aa:n puolelta ja näin sain itse vähän enemmän etumatkaa ja ehdin ohjaamaan 18 taakse. Silti Mimmi oli menossa sen hypyn väärään suuntaan, mutta kierrä-käsky korjasi sen liikkeen hypyn taakse. Hitto, että se on ton käskyn tajunnut kyllä tosi hyvin! 19 otin leikkaamalla ihan vaan harjoituksen vuoksi. Olisin voinut myös pyörittää 18:n ja jatkaa siitä.

Mimmin kanssa koitin myös pujotteluun vientiä toisella lailla ja se tarvitsi mun apua sen verran, että jouduin kiertämään 8-hypyn. Sitä ei kepit ime samalla lailla kuin Gimmaa. Tosi hyvin se on nyt kuitenkin viime aikoina mennyt kepeille vaikeistakin kulmista.

Treenien jälkeen jäi tosi hyvä fiilis. Mulla on oikeesti tosi taitavat koirat <3

Gimman näytelmät lähestyy ja sen karvat senku vähenee :-P. Mä niin toivon, että kaikesta huolimatta saataisiin se sininen nauha niin ei tarttis enää näyttelyihin mennä...

Ei kommentteja: