perjantai 30. lokakuuta 2009

Gimmalla patteja kuonossa

Eilen illalla päästin Gimman ja Mimmin hetkeksi keskenään pihalle. Olivat siellä jotain 10-15 minuuttia, jonka jälkeen päästin sisälle. Hetken kuluttua huomasin Gimman kuonossa sellaisen viinirypäleen kokoisen patin, ihan keskellä kuonoa. Seurasin jonkin aikaa tilannetta ja kun se alkoi pienetä niin en enää hätäillyt.

Tänään aamulla tuijotin vain kuonoa ja se oli ihan normaali. Kun tulin töistä kotiin niin koiria pissattaessa huomasin Gimman silmien ympäryksien paisuneen. Kuono kuitenkin oli ihan normaali. Saattaa olla, että noi silmien ympärykset oli jo aamullakin paisuksissa, mutta en huomannut kun vaan tuijotin kuonoa.

Illan mittaan tilanne on vaihdellut. Silmät on nyt kunnossa, mutta kuonon tila vaihtelee. Välillä jo näytti siltä, että ei ole ollenkaan turvoksissa ja seuraavaksi kun katsoin niin oli taas ilmestynyt patteja. Mikä ihme ton aiheuttaa? Mun käsityksen mukaan mitään ötököitä ei enää olisi hengissä, mutta mitä ilmeisimmin joku horroksessa oleva pistiäinen on tuon kuitenkin tehnyt.

Onneksi tilanne ei ole paha. Gimma on ihan normaali muuten, joten yritän olla stressaamatta sen enempää. Jos aamulla ei ole pahentunut niin menen kisoihin. Jos taas on pahempi niin sitten on pakko jättää väliin.

Ei kommentteja: