sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Hyllykokoelma kasvoi kolmella

Gimman kuono oli edelleen aamulla turvoksissa ja siihen oli ilmestynyt jotain näppylää. Mutta kun se kerran muuten oli edelleen ihan normaali niin päätin lähteä kisoihin.

Kisapaikalla kuulinkin heti ilouutisen, että Hertz ja Marko oli saaneet viimeisen nollan 1-luokasta ja tulevat nyt meidän seuraksi kakkosiin. Hienoa! Oikein paljon onnea Markolle :-)

Tuomarina 2- ja 3-luokissa oli Anders Virtanen ja radat oli oikein mukavia. Gimman ensimmäisen radan tulos oli 10 kahden kieltovirheen takia. Mä hukkasin kahden hypyn paikan ja sain Gimman niistä ohi. Noita lukuun ottamatta meno oli ihan mukavan näköistä. Aa oli hyvä, muutama leikkaus onnistui mainiosti ja puomikin oli kohtuullinen kisapuomiksi. Treeneissä viimeksi sain sen menemään jo aika lujaa, mutta ihan samaa vauhtia en kisoihin saanut. Vauhti oli kuitenkin erittäin hyvä verrattuna ensimmäisiin virallisiin kisoihin.

Toinen rata menikin sitten kaikin puolin pieleen. Hyllytettiin jo neljännellä esteellä. Puomin jälkeen oli vasemmalla mutkaputki, jonka kauimmaiseen päähän piti mennä. Vein Mimmi-ohjauksella eikä se toiminut Gimmalle. Menin siis liian lähelle sitä päätä, jonne piti mennä ja Gimma meni väärään päähän mun selän takaa. Olisi pitänyt jättäytyä vähän enemmän tuossa. Putken jälkeiselle hypylle en saanut irtoomaan, niisto-sokkari meni ihan persiilleen ja lopussa vielä keinulla leikkaus ei onnistunut, tuli kesken pois. Kun sain Gimman keinulle niin se oli vähän lentokeinun tapainen, mutta en enää viitsinyt ottaa uudelleen kun tuntui, että oltiin jo ihan liian kauan aikaa vietetty radalla :-D.

Vaikka ei ihan putkeen tällä kertaa mennyt niin kyllä meillä vaan kivaa silti oli :-). En tiedä vaikuttiko mulla vähän kuitenkin takaraivossa toi Gimman kuonon tilanne, etten ihan oikeaa asennetta saanut sen kanssa. Joka välissä sitä tarkkailin, että onko mennyt huonommaksi, joten ehkä sen piikkiin voi vähän laittaa... en tiedä.

Mimmi sitten vetäsi kaksi hyllyä. Pistettiin hyllyn nopeus astetta paremmaksi ja otettiin se jo toisen esteen jälkeen :-D. Mimmi bongas putken, jonne en ikipäivänä olisi uskonut sen menevän. Videolta ei ihan näe mitä siinä teen, mutta ilmeisesti peitin kuitenkin sen hypyn, jolle olisi pitänyt mennä. Jatkettiin rataa ja siellä oli hyvinkin onnistuneita pätkiä. Mm. viskileikkaus keinun jälkeen oli tosi hyvä ja niisto-sokkarinkin sain onnistumaan. Huomasin videolta, että teen tuon vähän väärin, pitääpä kiinnittää treeneissä huomiota tuohon.

Toinen rata lähti hyvin liikkeelle, hieno pakkovalssi heti 2-hypylle. Kepeiltä otin valssilla Mimmin pois ja tarkoitus oli heittää se seuraavalle hypylle, että saan sen irtoomaan sitä seuraavalla ja ehdin tekemään päällejuoksun jatkotilanteeseen. Joo, Mimmi irtos kyllä, mutta meni takaakierrolle :-O. Mun käden liike kyllä oli sama kuin takaakierroissa, mutta silloin sanon myös lisäksi "kierrä" ja nyt sanoin "hyppää". Ehkä peitin hypyn, en tiedä kun videokaan ei sitä oikein kerro... Otin homman uudelleen ja nyt meni niin kuin piti ja päällejuoksukin onnistui. Lopun sitten päätin improvisoida ja vedättää kunnolla puomilla. Mimmipä ei meinannutkaan pysähtyä, joten palautin sen sinne ja jatkettiin maaliin.

Mä oon tässä miettinyt pääni puhki mikä olisi Gimman elämässä muuttunut, joka olisi voinut vaikuttaa tuohon kuonon reaktioon kun ruokakaan ei ole vaihtunut. Tietenkin se ulkoa syö kaikkea mahdollista ja lykkää kuononsa kaikkiin mahdollisiin koloihin, joten toi voi johtua ihan mistä vaan. Tänään kuitenkin lenkillä tuli mieleen, että olen pitkästä aikaa ottanut kauko-ohjattavan sitruunapannan käyttöön. Se sama on ollut kyllä aiemminkin käytössä eikä silloin ole tullut mitään, mutta nyt vaan ajallisesti tuo sopisi hyvin. Ihan varma en päivästä ole, jolloin ekan kerran pistin sen kaulaan, mutta viime viikolla se kuitenkin oli. Oisko ollut keskiviikko tai torstai. Voiskohan tuo vaikuttaa jotenkin? Jätänpä sen nyt kokeeksi kuitenkin pois ja maanantaina soittelen heti aamusta klinikalle.

Päätin peruuttaa meidän paimennusreissun kun en tiedä mikä tuota oikein vaivaa. Harmi, olis ollu kiva käydä vähän lammaspaimenenkin hommaa välillä tekemässä :-(

2 kommenttia:

Marjo kirjoitti...

Mitä semmonen kauko-ohjattava panta tekee?

Kati kirjoitti...

Suihkaisee suihkut naamaan kun painaa ohjaimesta. Saman näköinen kuin haukkuun reagoiva pantakin.