perjantai 6. marraskuuta 2009

Koepalan tulokset tuli

Ja tulokset kertoo, että Gimmalla on karvatuppitulehdus. Olipa helpottava tieto! Tosin pienen kuuklettelun jälkeen tulin siihen tulokseen, että tieto lisää tuskaa ja lopetin moisen homman. Uskon nyt kuitenkin, että tuo tokenee antibiooteilla. Lääkärin mukaan saattaa vaatia vähän pidennetyn kuurin. Se ei nyt tässä vaiheessa haittaa ollenkaan kunhan vaan saadaan tyttö kuntoon! Ihanaa, että tulokset tuli jo nyt eikä tarvinnut ensi viikkoon odottaa!

Ensi tiistaina käyn otattamassa tikit pois (en viitsi/uskalla itse niitä nyppiä) ja saa lekuri samalla vilkaista mitä tykkää kuonon kunnosta. Pitää sitten samalla kysyä mistä tommonen tulehdus voi johtua kun en puhelimessa sitä tajunnut kysyä. Mun mielestä kuono on jo älyttömän paljon paremmassa kunnossa. Ei juurikaan enää mitään pattia tai näppylää, mutta karva on pahimmista paikoista lähtenyt pois. Se ei enää oikeastaan ollenkaan rapsuttele edes kuonoa ja saikin viime yön nukkua ilman kauluria. Työpäivän ajaksi sen kuitenkin vielä varmuuden vuoksi laitoin. En millään jaksanut uskoa, että se antaa myös päivän olla sen rauhassa. Tästä eteenpäin koitetaan pärjätä ilman kauluria. Gimma on varmaan tästä mun ratkaisusta erittäin tyytyväinen :-)

Huomenna aamulla lähdetään Eltsun kanssa ajelemaan kohti Turkua. Kiva päästä kisaamaan Mimmulin kanssa :-). Gimma joutuu tyytymään turistin osaan. Pääsee se sentään moikkaamaan Split-veljeä, joka varmasti on ihan mielestä puuhaa sekin :-). Kotiin tullaan sitten sunnuntaina joskus.

Ei kommentteja: