keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Pikatreenit päivän päätteeksi

Illan suussa otin Gimman kanssa pikku treenit. Ensin kontaktiharkkaa namiavustuksella. Alkoi näyttää tosi hyvältä. Selkeästi menee jo varmemmin loppuun saakka. Kun on namit syönyt vapautus lelulle ja hyvin kelpaa myös lelu. Nyt sain jopa vähän hetsatuksi niskavilloista kiinnipitämällä. Aiemmin tuo ei ole millään onnistunut. Otin toistoja lähettämällä, yhtä aikaa menemällä ja vedättämällä. Ei ihan kamalaa vaikutusta vauhtiin. Ehkä menee parhaiten kun saa mennä yksin edellä.

Seuraamista otin jälleen ja se tuntuu paranevan koko ajan. Välillä oli jo ihan loistavaa menoa. Jee! Edelleenkään en ota pitkiä pätkiä kerrallaan, vaan muutamasta askeleesta johonkin 10 askeleeseen saakka. Nyt kyllä alkaa näyttää siltä, että voisi ehkä vähän pidempiäkin ottaa välillä. Ehkä ensi kerralla sitten. Liikkeestä seisomista jälleen ja se ei meinaa mennä jakeluun ollenkaan. Pysähtyy kun annan käskyn ja saman tien heitän namin, mutta jos mun heittoliike jää pois niin ei mitään hajua mitä pitää tehdä. Okei, ei me tuota paljon ole otettu, joten ehkä sen ei vielä tarvitse sitä osatakaan. Lopuksi paikallamakuu, jonka päätteeksi sai iltaruuan palkaksi. Tuota olen ottanut niin kamalan vähän, että aloitin aika lyhyellä ajalla, että saadaan onnistumaan. Rauhakseen se siellä makoili, että varmaan ihan hyvin voin lisätä aikaa reilustikin.

Mimmillä on joku ihme patti kyljessä. Kun sen sieltä bongasin niin eka ajatus oli "KASVAIN!!". Hölmöä, mutta ainahan sitä pahinta pelkää. Patti on kova, mutta se liikkuu, joten tuskin mikään paha juttu on. Tarkemmin kun sitä maanantaina Jennin kanssa katsottiin niin taitaakin olla vain jokin ruhje. Ehkä se on johonkin tikkuun sen tökännyt metsässä kirmatessaan. Karvatkin siitä kohdasta oli lähtenyt, joten puoltaisi tuota ruhjetta. Mimmiä se ei näytä häiritsevän ollenkaan. Kertaakaan ei ole sitä nuollut tai raapinut, ainakaan mun nähden. Seuraillaan tilannetta ja jos se ei lähde pienenemään tai jopa kasvaa niin mennään sitten näyttämään sitä lekurille.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Edellisessä oli niin paljon kirjoitusvirheitä, että oli pakko poistaa se ;o)
Oletko kokeillut seisoliikkeeseen vaaan sanoa napakka "odota" katsomatta koiraa (jos ei reagoi niin käden heilautus sitä kohti)? Yleensä jäävät vaan seisomaan eikä tarjoa muuta, olettaen että tietää "odota"sanan.
EIjan rata näytti kivalta mutta hankalalta arvostella, on Eija saanut juosta ;o)

Kati kirjoitti...

Mä oon tuohon ottanut ihan uuden käskyn käyttöön, joten senkin takia tuo on varmaan vähän hakusessa. Odota on mulla yleisesti käytössä eikä tarkoita ehdotonta pysähtymistä. Peruuttelemalla mä tuota olen ottanut. Gimma siis kävelee mua kohden. Näin näen paremmin mitä se tekee.