keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Piha-aksaa ja taas Pimu köhii :-(

Mun piti eilen mennä kentälle treenaamaan, mutta kun en saanut seuraa niin en jaksanutkaan lähteä. Virittelin pihalle vihdoin ja viimein omat esteet ja otin siinä pikaiset treenit. Eipä tuohon kummoista pätkää saa, mutta jotain sentään sain tehdyksi.

Treenasin oikeastaan vain Mimmin kanssa, että pääsisin sen kanssa samaan rytmiin ennen karsintoja. Mulla on sellainen tunne, että ei tällä hetkellä olla ihan samassa rytmissä. Otin keppien avokulmaa sekä  vetämällä että sisäpuolelta ohjattuna. Sisäpuolelta ohjattuna meni tosi hyvin. Vetämälläkin, jos liikuin itse tarpeeksi pitkälle. Kun yritin lähettää vetopuolelta niin taipui 2-väliin. Laitoin kaaren avuksi ja muutama toisto näin ja sitten onnistui ilmankin kaarta. Radanpätkällä oli myös pöytä. Ei ammu siihen, mutta pysyy hyvin kun on päälle päässyt. Treenasin myös saksalaista kun mulla on siinä jotenkin vaikea päästä alta pois. Nyt ei kuitenkaan ollut. Saattaa olla kisatilanteen ongelma tuo. Lopuksi otettiin vielä kontaktiharkkaa, joka onnistuikin tosi hyvin.

Kuva: Taija Linna

Gimman kanssa pelkkää keppien avokulmaa. Se oli unohtanut tuon kokonaan :-O. Voisiko johtua juoksusta, että ei keskity? Näytti, että se ei olisi koskaan avokulmaa osannutkaan. Ehkä ne kisojen avokulmavirheet ei olleetkaan ihan sattumaa. 90 asteen kulma saatiin onnistumaan, mutta kun siitä vaikeutin niin ei tajunnut mitään. Ihan outo homma.

Lopuksi oli ihan pakko ottaa Pimunkin kanssa jotain. Se oli sen näköinen, että jotain unohtui kun en meinannut sitä pihalle ottaa ollenkaan. Kerran mentiin kepit ja se pujotteli ihan oikein :-). Muutaman kerran heittelin sille lelua kun se on aina ollut sen lempipuuhaa. Jäänyt vaan aika vähälle sydändiagnoosin jälkeen. Pienellä hommalla saa mummelin onnelliseksi :-)

Maanantaina kirjoittelin, että Pimu ei ole enää lenkillä köhinyt. Ei olisi pitänyt ääneen sanoa. Heti maanantaina iltalenkillä köhi ja nyt eilen kans. Pitänee soitella klinikalle, että mitä nyt tehdään.

Ei kommentteja: