perjantai 2. heinäkuuta 2010

Treenaamassa minien SM-hyppärirataa

Keskiviikkona menin kentälle tarkoituksena rakentaa minien SM-kisoissa ollut hyppäri (ratapiirroksen pussin tilalla oli putki). Halusin treenata varsinkin sitä sarjaestekohtaa, jossa me hyllytettiin. Myös loppua halusin kokeilla. Ei ihan mennyt putkeen tämä homma. Rakensin radan ja mielestäni tuli hyvinkin samanlainen kuin ratapiirroksessa oli. Kuitenkaan rata ei ollut lähellekään sellainen kuin se oikeasti oli. Varsinkin sarjaeste oli ihan eri lailla. Ja vaikka kuinka väänsin ja käänsin esteitä niin en saanut lähellekään oikein niitä. Ärsyttävää!!

Treenasin sitten sillä mitä sain aikaiseksi... Eikä mennyt hyvin kummankaan kanssa. Voisin sanoa, että ei ollut sattumaa, että hyllytettiin kisoissa siinä kohden. Yritin monella eri tavalla tuon kohdan treeneissä eikä mikään ollut sujuva. Sain sen useammalla eri tavalla väännetyksi läpi, mutta mikään ei mennyt hyvin. Pitkästä aikaa jouduin tyytymään keskinkertaiseen suoritukseen kun en vaan onnistunut. Ja kun se kohta oli vielä vääränlainen. Ärsytystä lisäsi kun en onnistunut kummankaan koiran kanssa.

Radan lopun sain mielestäni samanlaiseksi kuin kisoissa oli. Se oli juuri niin vaikea kuin oletinkin. Paras ratkaisu Mimmin kanssa oli, että vedin vastaisella kädellä sen 18:n oikealle puolelle ja sitten välistäveto ja vippaus-valssi 19:lle. Tämä vaihtoehto ei kisoissa tullut mieleenkään. Gimman kanssa yritin vähän samaan tapaan, mutta 19:lle poispäinkäännös. Onnistui, mutta töksähteli pahasti.

Ei voi mitenkään puhua hyvänmielen treeneistä tällä kertaa. Mutta ehkä näitäkin aina välillä tarvitaan.

Huomasin, että Gimma hyytyy aika herkästi helteellä, joten ostoslistalle tuli viilennysloimen osto. Kävin jo Mustissa ja Mirrissä katsomassa, mutta siellä ei ollut. Tilata en millään haluaisi kun olisi kiva päästä sovittamaan. En tiedä pitääkö kaivaa ompelukone esiin ja tehdä itse koko loimi. Ellei jollain olisi ylimääräistä myydä?

Ei kommentteja: