tiistai 29. kesäkuuta 2010

Koirat hierojalla

Käytin koirat eilen hierojalla ja olikin hyviä uutisia molemmista. Gimma oli tosi vetreässä kunnossa eikä Mimmikään ollut enää niin paha kuin viimeksi. Pelkäsin niin kovasti, että ne muutamat startit SM-kisoissa laittoi sen taas samaan jamaan kuin ennen kisoja, mutta onneksi ei kuitenkaan.

Mulla on nyt vähän hassu tunne treenaamisen suhteen. Tiedän, että pitäisi treenata, mutta pelkään, että saan Mimmin niin huonoon kuntoon, että sitä sattuu eikä sen takia kulje normaali vauhtia karsinnoissa. Ihan tyhmää ajatella näin, mutta minkäs teet :-P. Ja vaikka en treenaisi niin voihan se siellä karsinnoissakin sitten mennä jumiin, tai tässä välissä olevissa kisoissa. Nyt mun pitää saada pääkoppa kuntoon, että kun vaan teen lämmittelyt ja jäähdyttelyt hyvin niin kyllä se kunnossa pysyy. Tähän päälle vielä venyttelyt niin kyllä se siitä.

Tänään levätään ja huomenna ajattelin uskaltaa mennä kokeilemaan minien SM-kisojen hyppäriä. Ainakin se meidän hyllykohta olisi kiva kokeilla ja se loppu, jota en koittanutkaan saada oikein aiemmin tulleen hyllyn takia.

Ei kommentteja: