tiistai 15. kesäkuuta 2010

Väärät diagnoosit :-)

Tänään käytin Pimun lääkärillä sen köhän takia. Otettiin röntgenkuva, jossa näkyi melkein koko koira. Onneksi Pimua ei (eikä muitakaan mun koiria) tarvi noihin kuvauksiin rauhoittaa! Sydän ymmärrettävästi vähän laajentunut, mutta ei ollut lääkärin mukaan ollenkaan paha. Keuhkoputki ok, ei mitään tukoksia eikä kasaanpainumisia missään. Ei myöskään vettä keuhkoissa. Kiva, että ei ollut mitään vikaa, mutta ärsyttää kun ei tiedä miksi yskii. Pimu sai nyt kuitenkin antibiootti- ja kortisonikuurin, jos kuitenkin jossain on tulehdus. Seurataan tilannetta ja jos ei helpota niin ensi viikolla uusi soitto lääkärille. Helpotti kyllä nähdä se kuva kun ei mitään katastrofia näkynyt :-)

Nyt pitäisi alkaa pakkailla ja huomenna lähteä aamusta reissuun. Ajan ensin Jalasjärvelle, jonne Pimu jää Harrin ja mummun kanssa. Sieltä matka jatkuu Raisioon, jossa tiedossa lenkkeilyä Tiinan ja koirien kanssa :-). Sen jälkeen Piiralle hoitoon ja matka jatkuu Sipooseen. Aika mutkitellen matka taittuu siis Helsingin seutua kohden :-D. Pakatakin pitäisi jossain vaiheessa...

Vähän meinaa jänskättää nuo SM-kisat. Siinä ne on kisat missä muutkin, mutta silti mä aina saan ylimääräisiä perhosia vatsaan ennen näitä kisoja. Varsinkin nyt kun en ole ihan varma onko Mimmi kunnossa vai ei. Mimmin lähtönumero on 104, joten on taas odoteltavaa ennen omaa vuoroa. En tykkää yhtään, vaikka onhan tuo lähtöpaikka joskus menestystäkin tuonut. Vähän lohduttaa, että koiria on 158 ja joku oikeesti joutuu lähtemään tuolla viimeisellä numerolla. Olen tosi kateellinen Karon ja Shokin lähtönumerolle kun saavat lähteä ensimmäisenä! Oisko vähän siistiä.

Tsemppiä kaikille tutuille SM-kisoihin ja pian nähdään :-))

4 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Jee! Tosi hyviä uutisia :)

Oon mäkin alkujärkytyksen jälkeen jo onnellinen tosta ekasta paikasta, oon aina ollu kans niin kärsimätön ja huono odottamaan.. Tuntuu, et joka vuosi oon ollut vikojen joukossa. Ja kerkeepähän jäähkän jälkeen vielä näkemään muiden ratoja! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä kisoihin! Mä yritän muistaa peukuttaa kotosalla rippijuhlien keskellä... :)

Hilpi

anne kirjoitti...

Tsemppiä!
Mimmi osaa ja sinä osaat!

Kananlihalla oleva peukalo on jo pystyssä ;D

Kati kirjoitti...

Kiitos kaikille tsempityksestä :-)