torstai 9. syyskuuta 2010

Hierontaa ja hiljaiseloa

Mua on laiskottanut tämän viikon. Viime viikolla tuli päivittäin otetuksi jotain pientä tokojuttua Gimman kanssa, joten nyt on tuntunut siltä, että ei vaan jaksa. Vaikka pitäisi. Yritän päästä Kristiinankaupunkiin tokokokeeseen 19.9., mutta kun soitin sinne niin oli vain kolme ilmoittautunut. Odottavat tämän viikon lisää porukkaa ja sitten päättävät järjestävätkö kisat vai ei. Uskon, että ei tule tarpeeksi porukkaa. Jos näin käy niin sitten mennään lokakuussa jonnekin.

Tiistaina meillä kävi hieroja hieromassa sekä Mimmin että Gimman. Mimmi rukka on tosi kipeä. Niskan ja takajalat antoi hieroa ihan hyvin, mutta ei sitten paljon muuta. Reppana :-(. Sain ohjeeksi antaa päivittäin kauratyynyn avulla lämpöhoitoa ja sen perään vähän kevyttä hierontaa ja venyttelyä. Näin teinkin keskiviikkona ja tänään on vielä tarkoitus tehdä sama hoito. Sitten jää pakosta pari päivää väliin kun menen leireilemään Gimman kanssa. Ei voi mitään. Toivotaan, että nuo muutama kerta jo auttaa. Hieroja tulee uudelleen maanantaina. Mimmi nyt sitten taukoilee agilitysta kunnes on taas kunnossa.

Gimma oli kunnossa. Seisoo kierossa, mutta lihaksissa ei vikaa. Enkä uskonutkaan, että on. Hyvä kyllä senki kanssa päästä Piiralle hoitoon :-)

Tänään innostuin ihan vähän ottamaan tokoa Gimman kanssa. Yllättäen niitä liikkeitä, joista saatiin nolla pistettä. Gimma meni maahan joka kerta ensimmäisellä käskyllä, peruuttamalla ja seuraamalla. Outoa. Ehkä tän voi laskea vaan kisajännityksen piikkiin ja annoin käskyn erillä lailla. Mielestäni en kovasti edes jännittänyt, mutta ehkä sitten kuitenkin tarpeeksi. Hyppy meni myös tosi hyvin. Hyppäsi heti ja jäi seisomaan kun annoin käskyn. Alkoi jopa ennakoida seisomista ja jäi seisomaan peppu hyppyä kohden. Haittaakohan tuo? Seuraamista otettiin taas ainoastaan kontaktin ottona. Se nyt on selvästi tuonut tulosta niin jatketaan samaan malliin :-).

Huomenna tosiaan lähden Gimman kanssa leireilemään. Näen pitkästä aikaa tuttuja ympäri Suomen. Varsinkin Anjaa on taas kiva nähdä ja tosi kiva päästä myös hänen koulutukseen. Jee!!

Ei kommentteja: