maanantai 8. marraskuuta 2010

Agilityserti Gimmalle :-)

Keskiviikkona olin pitkästä aikaa agilityharkoissa Gimman kanssa. Marko oli jostain Huittisen radasta (en muista kumman) kehittänyt treeniradan. Oli kohtuullisen hankala näin tauon jälkeen, ainakin se yksi kohta, jossa piti leijeröidä vaikka mitä. Kontaktit meni ihan yli odotusten. Gimma meni loppuun saakka ihan ok-vauhtia ja pysähtyi odottamaan lupaa jatkaa rataa. Pujotella se osasi edelleen :-D (miksihän mä sitä edes epäilin?). Radalla tein myös niisto-sokkarin ja saksalaisen ja ne molemmat toimi mukavasti. Tuo leijeröintikohta oli meille lähes mahdoton. Piti tehdä jossain ylikaukana hypystä sylkkäri ja siitä sitten lähteä itse suoraviivaisesti juoksemaan suoran putken toiseen päähän. Otettiin tuo sylkkäri varmaan 20 kertaa ennen kuin alkoi sujua edes jotenkin. Kamalan hankala! Jäikin sellainen olo, että lauantain kisoissa ei ole kovin hyvää menoa meiltä odotettavissa.

Lauantaina Vöyrin kisoissa kaksi rataa Gimmalla. Tuomarina oli Tuomo Pajari. Ensimmäinen rata oli mun mielestä helppo. Tauko kuitenkin teki tehtävänsä siinä mielessä, että ihan tosissani lähdin sille radalle tekemään töitä. Ja ihan hyvin menikin, mitä nyt vähän kaarratti ehkä tavallista enemmän kun ohjaaja oli vähän jäljessä. Nollaa tehtiin toiseksi viimeiselle esteelle saakka. Siinä sitten tuli ohjaamattomuuden takia kielto ja kun sen korjasin niin vielä rima tipahti. Jollakin oli jo nollankuvat silmissä, joten ei ihme, ettei enää ohjausta näkynyt :-P. Ehkä taas hetken muistan, että pitää ohjata loppuun saakka.

Toinen rata oli ehkä vähän haastavampi kuin ensimmäinen. Ainoa kohta, jota vähän pelkäsin oli puomin jälkeinen elämä. Tutustumisessa tulin siihen tulokseen, että en ehdi tekemään valssia pituuden ja puomin väliin vaan teen puolen vaihdon puomin edessä, vaikka en ollut yhtään varma pysyykö Gimma siellä kun teen noin. No, ei pysynyt ihan tarpeeksi kauan ja vähän menikin soosaamiseksi puomin jälkeinen elämä. Taisteltiin kuitenkin ja tuomari oli niin kiltti, ettei antanut kieltoa vaan saatiin radalta nolla. Itse olin maalissa ihan varma, että ainakin yksi kieltovirhe saatiin. Jotenkin ihmeen kaupalla tuo suoritus riitti voittoon ja näin Gimma sai ensimmäisen agilityertinsä 3-luokasta :-).

Radat löytyvät täältä.

Ei kommentteja: