sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Huoli Mimmistä :-(

Torstaina käytin Mimmin hierojalla ja oli paremmassa kunnossa kuin koskaan tämän hierojan aikana. Jee!! Vähän oli kiero kropasta. Oikea lonkka vähän alempana ja edempänä. Melkein samalla lailla kuin viimeksi ennen Piiran hoitoa. Tästä jäi kuitenkin hyvä ja positiivinen fiilis kun kerran lihakset kuitenkin oli kunnossa.

Kunnes sitten tänään kaikki meni ylösalaisin.

Eilen Mimmi oli ihan normaali, leikki illalla vielä Pimun kanssa ihan täpinöissään. Aamulla kun heräsin niin huomasin, että Mimmi oli jotenkin tönkkö. Ja kun se lähti liikkeelle niin se todellakin oli tönkkö. Käveli takajalat suorana ja hyvin vaivalloisesti. Tuossa vaiheessa ajattelin vielä, että oisko vaan nukkunut jotenkin huonosti ja sen takia jumissa. Mutta kun "jumitus" vain jatkui niin huoli kasvoi. Välillä näyttää siltä, että varoo vasenta takajalkaa, ei meinaa varata sille ollenkaan. Välillä taas näyttää, että molempien takajalkojen kanssa on yhtä vaikeeta. Nyt illalla se ei enää päässyt makuulta ylös. Ehkä olisi päässyt, jos olisin antanut sen tarpeeksi kauan yrittää. En antanut, vaan menin auttamaan. Sohvalle yrittää hypätä, mutta takajalat pettää eikä onnistu. Takajalat petti myös kun tultiin pihalta sisälle. Muutama rappunen on, että pääsee sisälle.

Ei se tunnu olevan kipeä mistään. Olen käännellyt, väännellyt ja painellut ympäriinsä enkä ole mistään saanut mitään kipureaktiota aikaiseksi. Oisko joku hermo puristuksissa? Pitää huomenna soittaa Seinäjoen Eläinklinikalle ja yrittää saada heti huomiseksi aika. Mieluiten Rintasalolle.

Nyt saa peukuttaa, että ei ois mitään vakavampaa. Ja että saatais äkkiä aika lääkärille. Pelottaa :-((

7 kommenttia:

anne kirjoitti...

Huoli pikkuMimmistä on kova myös täällä :-/
Toivotaan, että saatte nopeasti ajan ja hoidon!

Lea kirjoitti...

Jos hermo olisi siellä puristuksissa, meillä ainakin laser auttoi Kinalle.

Jos jostain syystä eläinlääkäristä ei löytyisi syytä mihinkään, suosittelen tätä "poppatohtoria". Hän nimittäin löysi syyn ongelmiin mitä oltiin pohdittu jo monia kuukausia eläinlääkärin, fyssarin ja osteopaatin kanssa. En muista herran sukunimeä, mutta etunimi taisi olla Olof (http://www.o-vet.fi

Tsemppiä Mimmille parantumisen kanssa!

Kristiina Grönlund kirjoitti...

Pidetään peukui *hali*

Tuulikki kirjoitti...

Toivotaan, että Mimmin ongelma löytyy ja vaiva saadaan hoidettua! Tsemppiä kovasti!!!

Karoliina kirjoitti...

Paljon peukutuksia!!!

Tsemppiä ihan hurjasti <3

Iida kirjoitti...

Kovasti peukutuksia meiltä!

Toivottavasti Mimmi paranee nopeasti :)

Kati kirjoitti...

Kiitos kaikille peukutuksista :-). Kiitos myös Lealle tuosta linkistä. Pistetään se talteen, jos tulee tarvetta käyttää heidän palvelujaan.