tiistai 9. marraskuuta 2010

Mimmille treeni- ja kisalupa vihdoinkin!!

Eilen töiden jälkeen lähdin ajelemaan Seinäjoelle hierotuttamaan koirat. Ensin käsittelyyn pääsi Gimma. Se oli tosi hyvässä kunnossa. Ihan pientä jäykkyyttä oli lanteen seudulla molemmin puolin, mutta ei paha. Antoi sieltäkin hieroa ihan mukavasti. Muuten ei mitään ongelmaa missään. Näytti vain nauttivan käsittelystä :-)

Mimmin hierontaa jännitin ihan sikana. Nyt ollaan kaksi viikkoa syötetty parsaa eikä mulla ollut mitään hajua onko se tehonnut vai ei. Ei oikestaan muutosta missään liikkeissä eikä venyttelyissä ja sen sellaisissa. Ainoastaan nahka on hetken aikaa tuntunut irtonaisemmalta. Ihana oli kuulla, että Mimmi tuntui hierojan käteen ihan erilaiselta kuin aiemmin, paremmalta siis! Vihdoinkin vähän valoa tunnelin päässä :-). Hyvin antoi hieroa oikeastaan joka puolelta. Ainoastaan kyljistä reagoi vähän. Tämä oli ihan ymmärrettävää kun sitä hemmetin kuonaa siellä oli vileä pikkuisen. Selkeästi vähemmän kuitenkin kuin aiemmin. Hieroja suositteli, että parsaa syöttäisin vielä pari viikkoa ja sitten pitäisin tauon. Päätettiin myös, että en vielä mene ensi viikonlopun Pietarsaaren kisoihin, vaan menen parin viikon päästä Lietoon. Niin ihanaa!! Yhdet pikku treenit käyn ottamassa ensi viikon keskiviikkona ja sitten sunnuntaina kisaamaan. Kisojen jälkeisellä viikolla tsekataan jälleen kunto. Toivottavasti nyt pysyisi kunnossa ja saataisiin treenailla ja kisailla edes harvakseen.

4 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Niin huippua, et Mimmi pääsee baanalle! Hyvä viikonloppua sinne!

Anne kirjoitti...

Olipas mukavaa luettavaa Mimmistä ! Hienoo, että pääsette taas kisaan.

Tuulikki kirjoitti...

Mikä tuo parsajuttu on? Mulla on varmaan mennyt se ohi!

Kertoisitko please;-)

//Tuulikki

Kati kirjoitti...

Parsakaali kuulemma edesauttaa kuonan poistumista kehosta. Saman tekee kuivattu nokkonen. En nyt tiedä olisiko Mimmin kunto kohentunut ilman parsaakin, mutta ei se ainakaan haitaksi varmasti ole ollut.