tiistai 23. joulukuuta 2008

Aaton aaton treenit

Aamulla heräsin jo puoli kahdeksalta, että varmasti ehdin ajoissa viime hetken täydennysostoksille. Menin Prismaan puoli kymmeneltä ja oletin, että siellä ei vielä siihen aikaan ole paljon porukkaa. Joo, oletin väärin... Taisi koko Vaasa olla kans aikaisin ostoksilla. Jestas, että oli porukkaa ja mulla meinas mennä hermo monta kertaa. Eikö hemmetti niitä ostoskärryjä voi jotenkin muuten parkkeerata maito-osastolla kuin poikittain käytävälle? Kysyn vaan??? AAARRGHH!! Onneksi mulla ei ollut kuin vähän täydennysostoksia ja pääsin kohtuullisen nopeasti tuolta pois. Kävin vielä työpaikan ruokalasta hakemassa tilaamani lanttu- ja porkkanalaatikot, sienisalaatin ja joululimpun. Jos noi on hyviä niin tilaan ensi vuonna jälleen. Sienisalaattia olen jo saanutkin maistaa joululounaalla töissä ja ainakin se oli hyvää. Harri saa maistella sitten noi laatikot, minä en niihin koske :-D

Mun piti tänään tehdä joulusiivouskin ennen kuin lähden agilityharkkoihin. Eipä ihan mennyt tämä putkeen. Imuri ei vetänyt ollenkaan ja ihmekös tuo kun pölypussi on ihan täynnä eikä tietenkään pölypusseja missään. Onneksi Harri oli vielä kaupungilla, joten soitin sille, jos toisi uusia pusseja. Oli sitten tuonut treenien aikaan ja imuroinutkin. Ihana :-). Kyllä mäki kuitenkin siivosin, pesin nimittäin vessat.

Treeneissä Jennin kanssa. Jennillä oli mukana Konna, Loox ja Hertz, mulla mukana Mimmi ja Gimma. Tällä kertaa oli aika suoraviivaista menoa tarjolla kun Jennin pitää Looxin kanssa harjoitella vähän tuota suoraankin menoa. Tekee ihan hyvää välillä konkareidenkin kanssa tehdä vähän helpompaa rataa, jossa vaan luukutetaan menemään. Tässä rata suunnilleen, en ihan saanut sitä sellaiseksi kun oikeasti oli:

Mimmin kanssa kummassakaan radassa ei juurikaa mitään ongelmaa. Ekalla (valkoiset numerot) ainoa ongelmakohta oli kun seiskalta otin vetämällä putkeen, jolloin en ehtinyt putken päähän ohjaamaan hypylle ja Mimmi vähän kaarsi mua kohden. Lähti kuitenkin hypylle kun heitin sen kädellä sinne. Kun otin valssaamalla seiskan ja siitä heitin putkeen niin jatkokin sujui mainiosti. Punaisilla numeroidussa radassa meinasi olla ongelmia saada vitosputken oikeaan päähän koira. Putken pää oli tällä radalla enemmän käännetty siihen suuntaan, josta putkelle tultiin, mutta silti se meinasi olla ongelma kun ei voinut kunnolla vetää keppien takia.

Gimman kanssa otettiin pätkissä. Meillä on edelleen rimat niin, että toinen pää on minikorkeudessa ja toinen on maassa. Valkoisilla numeroilla harjoiteltiin kutsuhyppyä kolmosen takaa. Oletin, että tässä tulee esteiden ohituksia kun ne ei olleet ihan suorassa linjassa, mutta oletin väärin - Gimma meni ne hienosti heti oikein. Sitten otettiin esteet 5-9. Kun vaan sai Gimman irtoamaan vitoselle niin loppu meni tosi hyvin. Lisättiin sitten vielä aan alla oleva putki mukaan kuvioon. Otin ensin pelkän aan alla olevan putken, ettei Gimma ihmettele aa-estettä siinä, ei mitään ongelmaa. Sitten otettiin koko pätkä ja lelu odottamassa 10-putken jälkeen. Vähän ihmetteli 9-hypyllä, että missä palkka kun aiemmin oli siinä, mutta tosi hyvin lähti kuitenkin putkeen. Hieno tyttö! Otettiin myös 13-16 ja se meni hyvin, myös loppusuora meni hienosti. Keppeillä mun piti laittaa uudelleen palkka loppuun. Meni sen verran hitaasti ilman palkkaa, ettei mitään järkeä. Eipä pidetä tämän kanssa kiirettä kun meillä ei oikeasti ole kiire yhtään mihinkään :-D

Punaiset numerot otettiin ensin 1-8. Tässä meinasi tosiaan olla ongelmia saada vitosputken oikeaan päähän koira. Gimma keräs ihan mahdottoman vauhdin tuossa putkien välissä ja vaan suhahti vitoseen väärästä päästä. Kyllä mä sen sitten sain oikein kun läpsytin reiteen ja ohjasin kunnolla myös kropalla. Seiskahypyllä halusin leikata ja ensin kääntyi väärään suuntaan. Pari toistoa lelupalkan kanssa niin johan alkoi toimia. Lopuksi vielä otettiin jälleen loppusuoratreeniä.

Ei kommentteja: