lauantai 6. joulukuuta 2008

Ihana talvinen päivä :-)

Sentti lunta maassa, ei sen enempää tarvitakaan kun on jo paljon valoisamman tuntuista. Ihanaa! Tänään on ollut mukavasti pikku pakkasta koko päivän. Aivan ihana päivä koirien kanssa ulkoiluun ja käytiinkin Anjan kanssa Pilvilammella tunnin lenkillä koririen kanssa. Kyllä noi bortsut vaan keskenään juoksee lujaa! Mimmi kovasti yritti pysyä mukana, mutta eihän se mitenkään onnistu, vaikka lujaa menee sekin.

Agilitytreeneissä kasvihuoneella Anjan ja Jennin kanssa. Otettiin pentukoirien kanssa enemmän treeniä ja lopuksi aikuisia vain vähän muistutettiin miten kontakteja otetaan. Ei viitsinyt sen enempää ottaa kun huomenna on kuitenkin Seinäjoella kolme starttia. Anja teki aika pitkän radan (17 estettä) ja olinkin ihan varma, etten koskaan siitä selvitä Gimman kanssa. Enpä sitä kyllä yhteen menoon koittanutkaan ottaa kun ollaan tähän aseti otettu maksimissaan kuuden esteen pätkiä. Gimma meni ihan kivasti omalla rauhallisella tyylillään :-). Meni oikeastaan paremmin kuin odotin. Radalla oli kuitenkin välistävetoja, takaakiertoja, pakkovalsseja, leikkauksia ja vaikka mitä missä mä yleensä hosun tai oletan, että Gimma osaa jo lukea mun huitomisia yhtä hyvin kuin Mimmi. Nyt mulla oli itsellä vissiin tosi hyvä asenne kun vein tarkasti joka esteen ja heti meni paremmin. Tässä yksi pätkä treeneistä, vaikka siinä jääkin yksi hyppy suorittamatta:

Kylläpä väänsi kuvasuhteen ihan oudoksi... Mun kamera kuvaa 16:9 suhteella ja tää vissiin näyttää väkisin 4:3. No eipä mitään, näytänpä hoikemmalta näin :-D

Prayn meno näytti jo kauheen hienolta kun se hyppi jo ihan oikeita hyppyjä (50 cm). Me ollaan edelleen Gimman kanssa otettu rima puolittain maassa. Ehkä se kuitenkin ehtii oppia hyppäämään sit ens kesänäkin ;-). Pujottelu on nyt viime aikoina mennyt niin hienosti remmissä, että päätin tänään kokeilla sitä ilman remmiä. Otin ensin muutaman toiston remmissä ja sitten ilman, mutta ei kyllä Gimma tajunnut pujottelusta yhtään mitään ilman remmiä. Jatketaan siis vielä remmin kanssa harjoituksia ja kokeillaan taas jonkin ajan kuluttua uudelleen :-)

Ei kommentteja: