keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Agilitytreenit

Ihan poikki eilen töiden jälkeen. Oli ihan sellainen olo, ettei jaksa harkkoihin kyllä lähteä. Otin sit puolen tunnin tirsat ja söin vähän ja niin olin kuin uusi ihminen ja innoissani lähdin treeneihin. Jenni oli suunnitellut mukavan radan:

Mimmin kanssa alku meni tosi hyvin ihan ilman käärmekäsiä sun muita ;-). Sen kanssa en noihin aikaa kulutua, mutta saattaa olla, että jossain vaiheessa Gimman kanssa ne on tarpeen. Kepeille ekalla kerralla sain Mimmin kakkosvälistä sisälle. Heitin sen putkesta mun edestä kepeille ja vissiin lähdin itse liian lujaa eteenpäin eikä Mimmi malttanut mennä ensimmäiseen väliin. Taisin jopa vähän peittää sitä oikeaa kohtaa itse... Kyllähän se sinne meni hyvin kun antoi tilaa mennä. Pujottelun lopetti kesken ja sanoin "höpöhöpö" ja otin uusiksi. Itse etenin 6-hypyn taakse ja Mimmi jätti taas pujottelun kesken. Meni jotenkin ihan lukkoon siinä lopussa. Tais mun höpöttelyt olla tällä kertaa liikaa... Sain onnistumaan kun menin lähempänä keppejä ja lopuksi onnistui myös kauempaa ohjattuna. Takaakierrot meni ihan sairaan hyvin. Ne on kyllä Mimmin vahvimpia puolia radalla. Jotain edes olen osannut sille opettaa hyvin! Puomin kontakti hyvä. Meni lujaa ja pysähtyi hyvin ja teki myös nenäkosketuksen, josta vapautin joko seuraavalle esteelle tai repimään lelua. Hyvä fiilis jäi :-)

Keinutreeniä otettiin myös hallin toisessa päädyssä putki-hyppy-putki-keinu. Tässä voisi sanoa, että kyllä se kotona osaa... Sairaan hienot keinut nenäkosketuksineen. Kun saisi tuon kisoihinkin vielä yhtä hyväksi niin ois kyllä kiva.

Gimman kanssa aloitin jälleen pujottelulla. Hitsit että se menee sen kyllä kivasti. Edelleen se on mulla remmissä ja palkka odottaa lopussa. En tiedä pitäiskö se palkka sieltä piakkoin häivyttää ja heittää se itse. Jos sillä lailla saisi sen pujottelemaan ilman remmiäkin. Otin 90 asteen kulmista molemmin puolin ja haki tosi nätisti pujottelun alun. Radan alku putkelle saakka valssaillen meni ylihyvin. Samaten keppien jälkeiset takaakierrot. Hitsit, että mä olin täpinässä kun Gimma osas niin hyvin. Ehkä siinä oli vähän mullakin osuutta, mutta vau mikä fiilis!! Harjoiteltiin myös vähän poispäinkäännöksiä ja sylkkäreitä. Poispäinkäännös meni kivasti, mutta sylkkäriä en meinannut millään saada onnistumaan, vaikka se on aiemmin onnistunut. Koitin ilman esteitä, mutta siitä ei oikeesti tullut yhtään mitään, Gimma ei vaan tule käden mukana... Jenni tuli auttamaan hypylle lelun kanssa ja johan alkoi sujua. Eli tarvitaan este tuon treenaamiseen. Oli tosi kivat treenit :-)

Löysin pari kuvaa Mimmistä, jotka oli Lagun kisoissa otettu, kuvaajana Kati Kuuttila:

Mimmin taidonnäyte kuinka keinu mennään yhdellä jalalla ;-)

Ja tää dumbokorvakuva on ihan pakko kans laittaa tänne :-D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pidätkö ohjaavaa kättä päällä kun otat etisyyttä pujottelussa?

Kati kirjoitti...

Pidän, ja yritän olla vielä niin, että rintamasuunta on koiraan päin, vaikka menenkin kauemmas. Eli yritän olla kääntämättä selkää... Mä luulen, että mun höpöhöpö-sana tuli ehkä vähän liian rumasti, vaikka ei sillä aiemmin ole mitään merkitystä Mimmin kanssa ollut. Lopputreeneissä kesti sen etäisyyden kuitenkin hienosti.