tiistai 2. joulukuuta 2008

Sontaa, sontaa enemmän sontaa

Töiden jälkeen päästin koirat hetkeksi pihalle keskenään ja kun otin ne takaisin sisälle niin tosi ihana tuoksahdus tuli nenään. Pikainen silmäys koiriin, ei mitään ihmeellistä, Gimmalla tosin oli märkä kaulus vaikka muuten oli kuiva. Nuuhkaisu kaulukseen kertoi kaiken ja ei kun pesulle. Oli vissiin jonku ihanan raadon löytänyt pihapiiristä ja siinä oli pakko sitten kieriä.

Illalla metsälenkille, jonka jälkeen oli tarkoitus opettaa Gimmaa pitämään tunnarikapulaa suussa. Ollaan tätä joskus 5-kuisena kokeiltu ja nyt ajattelin tuota alkaa harjoitella vähän enemmänkin. Vähän ennen lenkin puoliväliä ihmettelin kun Gimman heijastinliivi näytti vain puolikkaalta. Meinasinkin sen suoristaa kun välillä menee kaksikerroin, mutta eipä nyt ollutkaan siitä kyse. Koko koira oli täynnä sontaa! Liivi täynnä sitä itteänsä ja koira siltä osin kun liivi ei sitä peittänyt. Hyi hitto kun se haisi pahalle. Ja taas tuli suihkureissu kun päästiin kotiin. Siihen karisi mun treenausinto tällä kertaa...

4 kommenttia:

Miira kirjoitti...

Hihii... :) Mä osaan eläytyä tuohon tunteeseen. Mut toi puoliliiviä oli ihanan kuvainnollinen ilmaisu.. :D:D Vai jäi tunnarit ottamatta? Miten nyt niin.. ;P

Nähään weekendinä!! :)

Kati kirjoitti...

Aina yhtä ihanaa pestä oikiassa p**kassa olevia koiria...

Juu, no ei me varsinaisesti mitään tunnaria vielä oteta. Opetellaan vasta pitämään kapulaa suussa :-D

Nähdään :-)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä tuo homma on tähän asti mennyt niin, että ämmiitillä on NENÄ, jolla se haistaa kaiken paskan, mutta ei syö. Toki se varjelee aarrettaan niin, että tyhmempikin blondi huomaa, että nyt on joku hieno aarre löytynyt ja käy syömässä sen heti kun silmä välttää.
Viime aarteessa ämmiitti sitten päätti kans pyöriä, joten tiedossa heijastinliivin pesua mullakin tästedes :(

Kati kirjoitti...

Anne, tervetuloa kerhoon :-D

Lyyli aina välillä pyöri kans sonnassa (varsinkin ihmisen) ja raatojen päällä, mutta ei nyt ihan kamalan usein. Myös Mimmi harrastaa raatoja joskus. Pimu on ainut siisti mun koirista :-)