keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Loppuraportin tynkä Vappukisoista

Vähän laahaa perässä mun kirjoitukset, mutta koitan nyt jotain edes muistaa vielä kisoista...

Lauantai
Päätettiin Susannan kanssa koittaa uutta systeemiä Colan hakemiseen autolta. Haettiin se yhdessä ja Susanna huomioi sen jonkin aikaa ja mä sitten otin sen itselleni. Revitin lelulla ennen rataa Susanna edelleen passiivisena vieressä. Juuri ennen omaa vuoroa otin lelun suusta samalla kaulapannasta kiinni pitäen ja kuumentaen vein lelun taskuun. Tää systeemi näytti toimivan tosi hyvin. Edelleen lähdössä Cola katseli vähän ympärille, mutta itse rata meni mukavasti mun kanssa. Tämän päivän tuloksina oli 5 ja nolla!!! Nollalla tultiin toiseksi häviten noin kolme sekuntia voittajalla, Esalle ja Ainalle. Vähän mahtava fiilis :-). Täällä on Colan perjantain ensimmäinen rata ja lauantain nollarata peräkkäin. Kiitos Susannalle videoista :-)

Mimmin kanssa tulokseksi tuli 5 ja nolla. Vitonen oli kieltovirhe. En yhdessä laajassa valssissa ottanut Mimmiä ollenkaan mukaan ja tuli takakautta esteen ohi. Olen tosi ylpeä itsestäni, että osasin tuon korjata ja jatkettiin rataa eteenpäin hyvällä sykkeellä. Rata oli muuten tosi hieno. Nollarataa voi katella tuolta, jos haluaa.

Ihan hirmu hyvät fiilikset tämän päivän jälkeen!

Sunnuntai
Sunnuntaina Colalle tulokset 10 ja 5. Susanna itse kisasi Karkin kanssa ja meidät oli alunperin laitettu melkein peräkkäin menemään ja vielä niin päin, että Susanna menee ensin. Kävin Lagun toimistolta kyselemässä, että olisiko mitenkään mahdollista saada siihen vähän koiria väliin. Onneksi siellä oltiin oikein ymmärtäväisiä ja sain startata Colan kanssa viimeisenä. Kiitos kovasti!! Ensimmäisellä radalla en oikein saanut Colaa leikkimään kunnolla, se haikaili vain Susannan perään koko ajan. Itse ratakin meni aika hitaalla vauhdilla. Sinänsä positiivista, että Cola kuitenkin meni koko ajan mun kanssa, vaikka katse harhaili vähän muualla. Muurin palat tipahti ja yksi rima.

Toinen rata oli jo parempi. Kepeille oli 90 asteen avokulmavienti eikä Cola osaa kovin hyvin hakea avokulmaa. Päätin sitten ottaa edelliseltä hypyltä valssilla ja näin suoristaa sen ennen keppejä. Suoristus onnistui, mutta valssi oli huono. Juuri riman päällä huidoin kädellä ja vielä käskytin jotain ja se tipahti. Harmittavan lähellä taas se viimeinen nousunolla... Olisi se kai liikaa ollutkin, jos ne olisi nyt yhtäkkiä viikonlopun aikana tulleet yhden kunnollisen treenin jälkeen ;-)

Mimmin kanssa ensimmäinen rata oli oikein hyvä hylly. Mä vähän myöhästyin yhdessä kohdassa ohjauksessa ja sain Mimmin hyppäämään yhden hypyn väärään suuntaan. Jatkettiin siitä matkaa niin kuin mitään ei olisi tapahtunut ja täysillä maaliin. Rata oli muuten tosi hyvä!

Toinen rata oli hyppäri, joka oli täynnä kaikenlaista vääntöä. Rata itsessään ei ollut mikään vaikea, mutta se vaan ei tuntunut yhtään omanlaiselta. Menin kuitenkin täysillä yrittämään hyvää suoritusta, mutta yksi rima siellä sitten tipahti. Kamalan sujuva ei rata ollut, mutta yllättävän hyvin sain sen kuitenkin viedyksi läpi.

2 kommenttia:

Pirkko R kirjoitti...

Onnneksi olkoon taitavalle ohjaajalle ja taitaville koirille!

anne kirjoitti...

Mun mielestä se hyppärirata oli aika hyvä. Se oli sellasta veitsenterällä tanssimista, että missä vaiheessa kuminauha katkee. Harmillinen rimantiputus ennen keppejä. Aika oli ihan loistava!