sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Mullahan on putki!

En enää ollenkaan muistanut, että olin viime syksynä ostanut putken. Silloin sitä en päässyt testaamaan kun lumi tuli maahan häiritsemään, joten laitoin sen pakettiin ja autotalliin odottaamaan kevättä. Nyt yhtäkkiä eilen se tuli mieleen ja virittelin sen pihalle. Putki on aika heppoinen ja laitetaan maahan kiinni joillain tapeilla. Täältä löytyy kuva putkesta. Olisin halunnut laittaa sen jotenkin toisella lailla kiinni, mutta en tähän hätään keksinyt muutakaan niin koitin noilla putken omilla jutuilla. Laitoin putken U-muotoon ja varovaisesti lähetin Gimman sinne. Heh, sehän ei putkeen hiljaa osaa mennä, joten meni heti täysillä :-D. Hyvin se kuitenkin pysyi paikallaan, joten ehkä se sittenkin on ihan ok putki.

Tein tuohon mun pikku nurtsin pläntille kolmen esteen pätkän huhtikuun Treeniringin radasta. Ihanaa kun sai semmoisen pätkän tuohon mahdutetuksi, jossa oli paljon eri ohjausvaihtoehtoja ja se putki :-D.

Treenin tulokset:
Mimmi
- huonoa: pakkovalssi, saksalainen, välistävedon jatkotilanne, jaakotus (tätä en mielestäni edes Mimmin kanssa tarvitse, mutta haluan senkin oppia).
- keskinkertainen: viskileikkaus. Olin varautunut, että tää ei onnistu ollenkaan, mutta niin vaan onnistui heti ekalla yrittämällä hieman kyllä empien. Kokeilin vielä uudelleen varmistaakseni, ettei ollut vahinko eikä ollut :-)
- hyvää: takaakierto ja päällejuoksu. Takaakiertoon Mimmi lähtee oikeastaan ihan mistä vaan!

Gimma
-huonoa: takaakierto, puolivalssilla välistäveto, saksalainen
-hyvää: pakkovalssi paikallaan tehtynä (keskellä rataa vähän huonompi), pakkovalssi-jaakotus, päällejuoksu, viskileikkaus (yllätys! oli vielä syksyllä vaikea ku mikä)

Mun suurin ongelma näyttää olevan ohjaajan käden vaihto. Eli just pakkovalssissa kun ensin ohjataan toisella kädellä hypyn taakse ja sitten pitää vaihtaa ohjaava käsi kun käännytään menosuuntaa niin ajoitus menee ihan pieleen. Kutsulla pakkovalssi toimii, mutta kun keskellä rataa se pitää tehdä niin heti tulee ajoitusongelma, varsinkin Mimmin kanssa. Mä en enää osaa arvioida sen vauhtia ollenkaan, se vaan pamahtaa mun käsille :-P. Sama ongelma tulee puolivalssilla välistävedossa, käden vaihto ei vaan onnistu oikea-aikaisesti. Näitä onkin nyt hyvä tuossa pihalla treenata :-)

Pimu pääsi pari kertaa kirmaamaan putken ja kyllä oli kivaa :-)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki nuo on Kati vaikeampia liukkaalla pikkukoiralla ;o)Harjoittele "iskemistä" (ei miehiä, tai miks ei ;o) Silloin voit rauhassa siirtyä hypyn taakse (ja vielä katsoa missä se on ettei kompastu)kun voit olla varma että koira tulee iskukäteen :o)

Anonyymi kirjoitti...

Olipa mulla sekava teksti multa :-o Maanantai aamu...

Kati kirjoitti...

Mä muuten käytän tuota iskemistä kun teen paikallaan, esim. lähdössä, mutta radalla en saa sitä aikaiseksi. Hyvinkin saattaa johtua iskun puuttumisesta, että joudun liikaa varmistamaan, että saan Mimmin hypyn taakse ja sitten olenkin jo myöhässä kääntämässä sitä. Kiitos!!