sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Keppitreeniä pihalla

Jäi sen verran eilinen harmittamaan, että rakensin samantyyppisen pätkän pihalle. Ihan samanlaista en siihen saanut mahtumaan, mutta idea kepeille menossa oli kuitenkin edelleen sama, ansahyppy lähellä:Ei onnistu Mimmillä, ei sitten mitenkään! Aina välillä meni oikein, josta yritin antaa kunnon magaluokan palkan, mutta heti uudelleen otettaessa taas väärin. Ei auta kaarikaan estämässä ekan kepin kiertoa, sinne se vaan yrittää mennä. Otin sitten koko hypyn pois ja tyttö meni ihan mistä vaan kepeille ja joka kerralla oikein. Tulinkin siihen tulokseen, että Mimmi ei vaan hahmota mistä ne kepit alkaa kun hyppy on noin lähellä. Lukeeko se siivekkeen jotenkin ekaksi kepiksi ja mielestään menee oikein sisälle kun kiertää ensimmäisen oikean kepin? En tiedä... Yritän nyt kuitenkin olla enempää stressaamatta tuosta. Laitoin myös pöydän "radalle". Menee aika hissukseen itse pöydälle, mutta pysyy siellä hirmu hyvin, vaikka tekisin mitä nykäisyjä ja spurtteja. Pöytä on kyllä este, jota pitäisi oikeesti treenata enemmän, mutta kun se vaan on niin kamalan tylsä. Toivon ihan yleisön puolesta, että sitä ei tänä vuonna ole karsinnoissa koska pöydällisen radan seuraaminen on oikeesti aika puuduttavaa touhua.

Gimman kanssa keppitreenit onnistui aika mukavasti. Ensin meinasi olla kaahausvaihde päällä eikä malttanut mennä oikein kepeille ja kun se onnistui niin ei millään olisi malttanut pujotella loppuun saakka. Sinänsä hassua, mutta Gimma ei oikeesti varmaan edes nähnyt tuota hämäyshyppyä. En ainakaan huomannut, että olisi edes vilaissut sitä. Hyvin meni kepeille valssaamalla kakkosella sekä vetämällä ja leikkaamalla. Gimma on varmaan jo taitavin avokulman hakija mun kaikista koirista, vaikka on vielä ihan kakara.

2 kommenttia:

Miira kirjoitti...

Shit.. mä oon MEGAkaDE tuosta avokulmanmestarihakijatittelistä!! Hirmu paljon onnea viikonlopulle myös sille pienelle siniselle menijälle ja sulle!! :) Peukutanpeukutan!!

Kati kirjoitti...

No katotaan kunka noi kepit sitten tositilanteessa toimii, mutta nyt näyttää kyllä tosi hyvältä :-)

Kiitos peukutuksista, tulee varmasti tarpeeseen :-)