torstai 16. heinäkuuta 2009

Vöyrin epikset

Tänään menin Vöyrille epiksiin, vaikka oli kovaa sadetta luvattu. Sää näytti hyvältä ja sinä se pysyikin, onneksi. Ilmoitin Gimman sekä mölleihin että 1-luokkaan ja Mimmin ilmoitin 1-luokkaan ja 2-3-luokkaan.

Mölliradassa oli oikeastaan yksi aika inhottava kohta. Suoran putken jälkeen ensin mentiin viistosti oikealle muurille ja toisella kerralla viistosti vasemmalle pituudelle. Putki itsessään näytti suoraan näiden väliin. Ensimmäisellä putkella jäin liikaa varmistamaan, että saan sen varmasti muurille, jonka takia en sitten meinannut saada enää putkeen kun jäin jälkeen. Tästä ei kuitenkaan mölliluokassa näemmä tullut kieltoa. Kontaktit meni hyvin ja puomillakin oli nyt vähän enemmän vauhtia. Viimeinen rima tuli vedätyksen takia alas. Tai oikeammin ohjauksen puuttumisen takia. Video radasta löytyypi täältä.

1-luokan radalla vähän pelotti kun keinulle tuli aika kova vauhti. Yritinkin hidastaa vauhtia ennen sitä ja taisin jotenkin jopa onnistua. Silti tuli aika lujaa ja kun keinu pomppas niin Gimma lähti. Videolta näkee aika kivasti kun se yrittää pysyä siinä, mutta ei vaan onnistu. Aa oli hyvä, samaten keppien haku, vaikka ensin tuli täysin ohi niin hyvin korjasi linjan. Keppien jälkeen rengas oli ilkeässä kulmassa, joten kävin vähän pyöräyttämässä ennen sitä ja onneksi se onnistui, ettei tullut huonoja kokemuksia lapsoselle. Putken jälkeisellä rimalla mä taas tein Katit... ohjaus pois ja kauhee veto olkapäällä -> rima tippui ja jopa siiveke heilahti, hyvä minä :-P. Puomin jälkeen pituus ja siitä olisi pitänyt mennä ohjaajan puoleiseen putken päähän. Mä muka yritin reiteen läpsytystä ja taisin mä kerran sanoa Gimma. Joo, huomasin, ei riitä tollasessa kohdassa :-D. Rata on täällä.

Mimmin kanssa 1-luokan radalla oli tavoitteena hyvät kontaktit. Keinu oli tosi hyvä, lähti vasta luvan kanssa, mutta puomilta lähti ennen lupaa. Palautin sen ja jatkettiin rataa. Sama rima tipahti Mimmilläkin kuin Gimmalla ja ihan samasta syystä. AARGHHH!! Nyt Kati ihan oikeesti itsemppiä tuommoisiin kohtiin!

2-3-luokan radalta löytyi kivasti kaikki kontaktit, okseri ja vieläpä se ällöttävä sarjaeste - kiitos tuomarille :-). Jestas, että kahden metrin välit on pienet!! Puomi oli nyt hyvä, ehkä vähän hidasti liian aikaisin, mutta pysähtyi ja odotti lupaa radan jatkamiseen. Tätä me just haettiin, hienoa!! Sarjaesteelle Mimmi meni aika kovaa vauhtia ja vähän hirvitti miten käy toisella hypyllä, mutta hyvin meni, ei mitään hätää. Keinu oli jälleen hyvä. Tosi hyvä fiilis maalissa :-)

Huomenna pakkausta ja matkan teko kohti Lietoa ja karsintoja alkaa. Kovasti en ole vielä niitä jännittänyt. Välillä on vähän vatsan pohjasta nipistänyt, mutta olen aina saanut itseni rauhalliseksi ajattelemalla, että ovat vain kisat muiden joukossa. Siis siinä mielessä, että siellä ei sen kummempia ihmeitä tarvitse tehdä kuin normaalikisoissakaan. Ja on ihan sairaan siistiä oikeesti, että me ollaan jälleen siellä mukana. Karsinnoissa on aina se oma fiilis kisata kun on paljon yleisöä ja kunnon kuulutukset. Ois jo lauantai ja klo 8 aamulla :-D

3 kommenttia:

anne kirjoitti...

Suuren suuresti tsemppiä ja onnea karsintoihin!

Jännitä sopivasti, mä hoidan sen liiallisen jännittämisen kyllä ;D

Valitettavasti mun viikonlopun suunnitelmat meni uusiksi enkä pääse paikan päälle kannustamaan, mutta kotona peukutan ihan varmasti.

Anne T kirjoitti...

Onnea ja Taitoa karsintoihin. Lauantaina en paikalle pääse mutta hengessä oon mukana ja peukut on psytyssä ! Tulostekstareitten armolla oon Savitaipaleella. Sunnuntaina sitten pääsen paikanpäälle jännittään.

Petri ja Blitz kirjoitti...

Onnittelut mahtavasta ensimmäisestä radasta! Tsempitykset jatkoradoille!