tiistai 12. huhtikuuta 2011

Koirat fyssarilla ja Mimmille treenilupa!!

Sunnuntaina käytin Mimmin ja Gimman fyssarin, Riina Kellmanin, hoidossa. Oon varmaan joka kerta jotenkin puolipaniikissa kun mun koiria hoidetaan kun ei vaan jää mieleen mitä niistä sanotaan. Tässä kirjoitettuna se osuus, jonka muistan.

Mimmillä edelleen näkyy kropassa ne viljan vaikutukset. Ollut nyt täysin viljattomalla 28.2. lähtien. Varmaan jonkin aikaa kestääkin, ennen kuin kaikki vaikutukset lähtevät pois kun niin kauan on viljahöttöä syönyt. Oli siis jälleen oikea puoli edempänä kuin vasen. Katsoi sen koiran seistessä suorassa ja molemmin puolin etsi viimeiset kylkiluut ja oikea oli tosi paljon edempänä kuin vasen. Ilmeisesti juuri sitä, mikä tuon aiheuttaa (mikä sitten olikaan...) hoiti tosi kauan aikaa kun ei meinannut aueta. Muuta ei sitten jäänyt mieleen kuin, että oikean etujalan ranne oli jäykkä, ei joustanut. Senkin sai kuntoon. Riina ei nähnyt mitään estettä sille, että aloitettaisiin treenaaminen taas. Jee!! Vähän toki mun intoa hillitsee Mimmin ylipaino. Ei varmaan ihan äkkiä laihdu, joten taukoillaan nyt vielä hetki. Odotan kentälle siirtymistä ja siellä voitaisi sitten aloittaa. Jos edelleen on silloin liikaa lihaa luiden päällä niin mennään ihan matalilla hypyillä sitten. Melkein jo jännittää :-D

Gimmakin oli hieman kiero, mutta ei yhtään niin pahasti kuin Mimmi. Hoitoaika oli paljon lyhyempi kuin Mimmillä, joten siitä voisi päätellä, että oli paremmassa kunnossa. Vasen etupuoli oli huonompi kuin oikea. Eikä sekään kuulema mitenkään paha, mutta selkeä ero toiseen puoleen kuitenkin. Jokin aika sitten Gimma törmäsi puomiin, joten tuo saattaa johtua siitä.

Ei kommentteja: