lauantai 2. huhtikuuta 2011

Ihanat leikkaukset

Keskiviikon treeniradaksi olisin halunnut tämän kokonaisuudessaan, mutta ihan mahdoton tehtävä. Tuo oli vaan sellaiset 10 metriä liian leveä :-P. Lopun radasta kuitenkin halusin treeneihin niin alkua sitten muunneltiin. Myös pituudella leikkaus tahdottiin mukaan kuvioihin. Radasta tuli kyllä ihan eri, ainoastaan lopun hypyt oli piirroksen mukaiset. Puomi oli meillä seinän suuntaisesti ja ensimmäinen hyppy suorassa linjassa puomia kohden. Keinu puomin suuntaisesti, josta mentiin suoraan 10-putkeen. 11 ja 12 kuten piirroksessa, 13-putken tilalle muuri. Kepit aika lailla puomin ja keinun suuntaisesti ja pussia ei kasvarilla ollut niin tilalla putki, jolle oli aika suora linja kepeiltä.

3-hypylle tein sylkkärin, niisto-sokkarin, jenkkikäännöksen ja sylivekki-jaakotuksen. Viimeinen vaihtoehto käänsi ihan liian jyrkästi, mutta tärkeintä oli, että se onnistui. Jenkkikäännös taisi meillä olla tuossa kaikista paras.

Keinu joka kerta oikein hyvä. Nyt tuntuu siltä, että Gimma on peloistaan päässyt yli :-). Pituudella leikkaus ei onnistunut ensimmäisellä kerralla kun ajauduin ihan liian lähelle pituutta ja mun vauhti töksähti. Toistoilla onnistui joka kerta. Maltti on valttia näissä.

Kepeillä etumatkaa, että ehdin ohjaamaan putken jälkeen hypyn taakse. Puolivalssilla 17:lle, 18:lla päällejuoksu ja siitä loppuun. Meni hyvin. Toisella kerralla kokeilin niin, että tein 16:lle takaakierto-valssin, 17 päällejuoksuna ja 19 päällejuoksuna. Vähän meinasi tulla kiire kun jäin valssissa paikoilleni, mutta onnistui myös näin.

Lopuksi kokeilin vielä leikkauksilla tuon. 16 jälleen takaakierto-valssilla ja sitten leikkaus joka hypyllä. Pienen pientä ongelmaa oli alussa, että sai ensimmäisen leikkauksen onnistumaan, mutta kun se onnistui niin loput meni kuin itsestään. Mahtava tunne kun koira menee edellä ja tietää mitä tekee :-). Mä olen edelleen ihan fiiliksissä noista leikkauksista. Ne on mulle niin kamalan vaikeita kun meinaan aina rynniä liian lähelle leikattavaa estettä. Nyt uskon, että mä nämäkin opin :-). Ehkä melkein voisi jo sanoa, että olen jo oppinut.

Ei kommentteja: