torstai 28. huhtikuuta 2011

Powellin rataa

Olin tänään Markon kanssa treenaamassa heti aamusta. Marko oli valinnut yhden David Powellin radan treeniradaksi. Muurin tilalla oli hyppy ja viimeistä hyppyä ei ollut kun esteet loppui kesken.

Menin Gimman kanssa ensin. Ensin ajattelin tehdä pätkissä ja sitten koko rata nollatreeninä. Ei ehkä ihan meidän päivä ollut :-D. Ekaksi päätin mennä kepeille asti ja palkata sinne. Kolmosella tein takaakierto-valssin ja 4- ja 5-hyppyjen välissä sokkarin. 6 ja 7 valssilla ja putkelta lähetys kepeille. Mun rintamasuunta oli hiukan huono kun Gimma meni 2-väliin. Kepeille uusiksi ja nyt onnistui. Markon valitsema ohjaus tuohon oli kyllä paljon parempi. 5-hypylle samalla lailla kuin itse suunnittelin, 6-hypyllä veto ja seiskalle poispäinkäännös ja kepeille ohjaus putken edestä ja leikkaus takana. Meni ihan ylihyvin noin!

Kepeillä sai taas kokeille leijeröintiä ihan kivasti. Ensin leijeröin pussin ja juoksin 10-hypyn taakse odottelemaan koiraa. Tässä muistin Jennin vinkin, että liike vie koiran sille esteelle, jonka se näkee ja tuossa koira kyllä näki paremmin 14-hypyn. Toimi hyvin noin. Koitin myös leijeröidä sekä pussin, että putket ja meni älyttömän hienosti. Hyvä Gimma!

Pussilla olisin halunnut leijeröidä kepit, mutta se ei ihan onnistunutkaan. Kerran sain senkin onnistumaan kun pyöritin 15-hypyn. Tuli kuitenkin kamala kiire ohjata pussin jälkeinen hyppy. Paras tuossa oli kyllä niisto-sokkari ja mennä pussin ja keppien väliin ohjaamaan koiraa. 18-hypyllä viskileikkaus. Mun mielestä meidän radalla pussi ja kepit oli lähempänä toisiaan.

Lopuksi oli tosiaan tarkoitus tehdä nollatreeni. Meni ihan pipariksi. Alku ok, 7-hypyllä kielto, mutta päätin silti jatkaa. Jossain tuli vielä joku virhe enkä sitten enää jatkanut. Aloitin alusta. Nyt ei sitten meinannut takaakierto-valssi onnistua millään, aina rima alas. Aiemmin ei mitään ongelmaa ja mielestäni tein ihan samalla lailla. Marko sitten vinkkas, että olen juuri koiran linjalla ohjaamassa. Ja hitto vie, niinhän mä olinkin! Tuon kun korjasin niin johan rima pysyi. Sen verran monta kertaa tuota hinkattiin, että en enää sitä koko rataa viitsinyt tehdä. Gimman kieli roikkui jo aika pitkällä :-D

Mimmin kanssa pätkissä ja rimat tosi matalalla. Ensin kepeille asti. Muuten sama kuin Gimman jälkimmäinen ohjaus, mutta 7-hypylle tein vippauksen. Putkeen vähän arpoi, mutta meni ja kepeille hienosti sisälle. Kesti pussin leijeröinnin hienosti. Toinen kerta ja kokeilin leijeröidä myös putket. Uskomatonta, mutta Mimmi pujotteli hienosti loppuun asti. Niin vau! Vaikka vauhti ei ole vielä(kään) kohdillaan niin taito on tallella ♥

Koitin vielä pätkiä namikuppipalkalla. Nami on kuitenkin se paras palkka Mimmille ja ajattelin, että josko sen voimalla se uskaltaisi mennä vähän lujempaa. Ja uskalsihan se! Ei lähellekään sitä vauhtia kuin aiemmin, mutta selkeästi yksi vaihde tuli lisää. Täytyypä jatkaa tällä systeemillä, jos se siitä lähtisi taas rullaamaan :-)

Ei kommentteja: