torstai 21. huhtikuuta 2011

Mimmi pääsi hyppelehtimään

Tänään oltiin ensimmäistä kertaa ulkokentällä treenaamassa. Ja kyllä oli mukavaa :-). Ilma oli ihan kohtuullisen lämmin, vaikka aurinko ei enää silloin paistanutkaan. Eltsulla oli joku ratapiirros mukana, jota jouduttiin aika paljonkin soveltamaan kun puomia ei ole vielä kasattu eikä putken painojakaan ole tällä hetkellä tarpeeksi. Mukava rata siitä kuitenkin saatiin aikaiseksi.

Menin Gimman kanssa ensin. Keinu on nyt tosi hyvä. Ei emmi ollenkaan ja malttaa odottaa, että keinu pamahtaa maahan. Ehkä vielä vähän reippaammin voisi mennä päähän. Tyytyväinen olen kuitenkin nykytilanteeseen kun tuossa jokin aika sitten ei halunnut mennä koko keinua. Kepeille mentiin aika pahaan avokulmaan, josta rata jatkui vasemmalle eikä sinne keppien toiselle puolelle päässyt mitenkään valmiiksi. Tätä tein useammalla eri vaihtoehdolla. Lähettämällä sisäpuolelta (voiko noin sanoa?) kepeille ja itse juoksin keppien ohi ja siirryin toiselle puolelle ohjaamaan. Toinen tapa oli, että lähetin ulkopuolelta (oikealla kädellä) kepeille ja leikkasin takana. Kolmas, jota kokeilin oli törkkäys avokulmaan ja puolen vaihto. Kaikki onnistui! Aika hurjaa, että tuo törkkäys + puolenvaihtokin onnistui. En ihan heti olisi uskonut. On se vaan taitava pujottelija ♥. En ottanut kuin tuon yhden session koska huomenna on kisat Vöyrillä.

Mimmi pääsi taas pitkästä aikaa treeneihin mukaan, vaikka edelleen painoa on vähän liikaa. Laitettiin rimat niin alas kuin saatiin. Ainoastaan rengas oli normaali korkeudella. Otin ihan pikku pätkissä. Aina katsoin etukäteen, että mihin asti mennään ja sinne sitten palkka. Vähän oli edelleen tahmeaa meno. Voi johtua tauosta, läskistä tai sitten ihan vaan siitä kun olen sitä kipeänä/tukkoisena (tietämättäni) vienyt radalle niin muistaa sen vielä. Jossain kohdin kyllä tuntui, että vauhti oli ihan kohdillaan. Pujottelu oli edelleen aika hidas. Katsotaan nyt miksi tää tästä muuttuu. Otan sen kyllä jatkossakin treeneihin mukaan ja teen aina jotain pientä, etten ihan liikaa yhtäkkiä pikku koiraa rasita. Mimmi oli kyllä ihan onnessaan kun pääsi hyppelemään ♥

Ei kommentteja: