sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Keskiviikon treenit

Keskiviikkona kävin Eltsun kanssa treenaamassa kentällä. Melki kuukausi aikaa siitä kun viimeksi sinne asti olen päässyt. Ei hyvin mene :-P. Tehtiin tästä Powellin radasta pätkä


Pussin tilalla s-putki koska meidän pussin oli asuttaneet hiiret ja syöneet reikiä ympäriinsä pussikangasta :-P. Ja kun siihen meni putki niin 6-putkea ei sitten ollut ollenkaan. Siinä oli hyppy, josta rata myös alkoi. Ei sama tilanne lähellekään, mutta yritettiin kuvitella radan alku ja mihin asti ois ehditty, jos siinä olisi se putki ollut. Oletin, että ehdin ohjaamaan pituuden edestä 8-hypylle, jolloin siinä ei mitään ongelmaa ollut. Todellisuus olisi voinut olla ihan jotain muuta... Rata päättyi esteelle 18.

Gimma meni ensin väärin kepeille. Varoin ehkä vähän liikaa, että oisin tökännyt sen putkeen enkä sitten ohjannut tarpeeksi hyvin kepeille. Jatkossa joka kerta oikein. Keppien jälkeen olikin mielenkiintoinen kohta. Yritin ensin saada Gimman irtoomaan putkeen kun ohjaan keppien puolelta. Hyppäsi okserin, mutta kääntyi kepeille. Kun ohjasin ulkopuolelta niin irtosi hienosti putkeen. Tuli vaan hieman ehtimisongelmia jatkotilanteeseen, mutta onnistui lopulta. Nyt harmittaa ihan sikana, että en tajunnut kokeilla leijeröidä keppejä! Se ois saattanut jopa onnistua. Tästä näkee sen, että mä en vaan osaa ajatella kaikkia mahdollisia ohjauksia vieläkään. Voi olla, että leijeröinti ei olisi onnistunut, mutta jos olisi niin olis varmasti ollut paras mahdollinen ohjaus meille tuohon kohtaan. Lopussa ei sitten kummempaa, sokkari 17:llä ja se onnistui hienosti.

Erikseen otin muutaman puomin kontaktin. Ihan vaan alastulon, josta vapautus hypylle ja vasta sen jälkeen palkka. Tuntui ihan hyvältä.

Mimmin kanssa ehdin paljon paremmin ohjaamaan kepeille ja sainkin sen heti menemään sinne oikein. Putkeen irrotus ei toiminut ollenkaan. Mimmi tarvitsee mun liikkeen, että uskaltaa edetä ja tuossa sitä ei tullut. Sen kanssa paras ohjaus oli, että heitto 12:n taakse ja saman tien itse jo putkea kohden, jolloin ehdin hyvin ohjaamaan jatkon. Loppu samalla lailla kuin Gimman kanssa ja meni hyvin.

Ei kommentteja: