torstai 14. heinäkuuta 2011

Treenit Woff:in kentällä

Sunnuntaina kävin treenaamassa Woffin kentällä. Sai laitetuksi radalle nopean pussin, muurin ja pöydän. Kiitos tästä mahdollisuudesta :-). Mulla oli vain Mimmi mukana, että sain keskittyä pelkästään sen kanssa tekemiseen. Valitsin treeneihin tämän Powellin radan:

Kepeiltä sokkarilla keinulle. Toimi hyvin. Onnistui myös normaali valssilla. Keinulta varasti, mikä oli oikein hieno juttu niin sain puuttua siihen treenitilanteessa. Muut toistot keinulla kaikki hyviä. Pituudelta kääntyi melkein liian tiukasti. Tyhjyyteen menevä pituus on meidän paha kohta ollut aina. Hyppää, mutta kääntyy niin tiukasti, että helposti kaataa palasen. Pöytä ei ime ollenkaan. Menee sinne ja pysyy, mutta ei mene vauhdikkaasti. Täytyy olla tähän kuitenkin ihan tyytyväinen.

6-hypyltä yritin lähettää seiskalle jääden itse leijeröimään keinun. Ei onnistunut. Sain sen toki sinne kun en antanut periksi, mutta ei näköjään tällä hetkellä kovin hyvin irtoa tommosissa tilanteissa. Puomin kontakti hyvä, vaikka itse menin aika kauaksi sivuun, melkein kepeille asti. Siitä oli hyvä heittää koira 11:lle ja itse jo siirtyä pussin jälkeistä kohtaa ohjaamaan. Kiire tuli. Jos noita keppejä ei tuossa olisi ollut niin olisi saanut vähän enemmän etumatkaa. Mutta näinhän tuo Powell ratojaan suunnittelee, että ei oikein tiedä missä siellä itse liikkuis :-D.

Tein pussin jälkeisessä kohdassa päällejuoksun ja 14:llä pakkovalssi-jaakotuksen. Kiire tuli ja Mimmin vauhti tökkäs kun en ehtinyt ohjaamaan. Sujuvampi oli kun pyöräytin 14:n normaali valssilla 13:n puolelta. Siinä oli kuitenkin vaarana, että koira menee 6-hypyn. Ja olihan tuo koiralle pidempi matka. Uskon kuitenkin, että jos olisi kellotettu niin tuo jälkimmäinen oli meille nopeampi. Päällejuoksu ja saksalainen yhdistelmää en edes kokeillut kun en tutustumisessakaan mielestäni ehtinyt ohjaamaan saksalaista. Ois pitänyt kuitenkin kokeilla.

16:lla harjoittelin poispäinkäännöstä ja se toimi kyllä hyvin. Puolivalssilla siitä putkeen eikä lopussa sitten kummempaa.

Nyt täytyy karsinnoissa muistaa tuo, että ei irtoo tällä hetkellä niin hyvin kuin ennen taukoiluja. Muistaa täytyy myös, että Mimmi tulee hyppyjen yli ihan sikanopeesti verrattuna Gimmaan. Ja kaikista tärkein ehkä, muista rintamasuunta ja katse suoritettavaa hyppyä kohden, muuten tippuu rima.

Niin kiva päästä Mimmin kanssa karsintoihin!! Ei ole ollut ollenkaan varma asia, että on kunnossa. Ihanaa, että on ♥

Ei kommentteja: