torstai 14. heinäkuuta 2011

Mimmi ja Gimma Piiran hoidossa

Tiistaina oli Mimmillä ja Gimmalla aika Piiralle. Ajelin maanantaina Jalasjärvelle ja lähdettiin sieltä tiistaina aamulla Harrin kanssa ajelemaan Turkuun. Harri pääsi samalla kiertelemään joitain HD-liikkeitä. Oli kiva kun ei yksin tarvinnut ajella :-)

Mimmi oli oikein hyvässä kunnossa ♥. Huh, mikä helpotus! Mä niin jännitin, että onko taas samat jumit ja lukot kuin viimeksi. Onneksi ei ollut! Vähän pientä jäykkyyttä oli oikealla puolella kylkiluiden päättymiskohdasta taakse päin. Piira meinasi, että voi johtua vielä siitä kun viimeksi SI-nivel oli täysin lukossa oikealla puolella. Muuten ei mitään kummempaa missään. Seisoikin heti ihan suorassa :-). Olen nyt hokenut tuon hoidon jälkeen itselleni mantraa "Mimmi on kunnossa ja mä saan mennä sen kanssa karsintoihin" :-D.

Gimman vuoro oli tällä kertaa olla ihan jumissa :-(. Piira meinasi, että olisi saanut iskun oikeaan kylkeen. Oli molemmat kyljet ihan jumissa, mutta tuo oikea vielä pahemmin. Vasemman puolen kylkiluut jotenkin enemmän koholla kuin oikean puolen. SI-nivel oli hieman jumissa vasemmalta puolelta. Lääkkeeksi kylkivenytyksiä, ravia ja uintia.

Vähän jännitystä matkaan toi auton akun hyytyminen. Ihan yhtäkkiä ja varoittamatta se ei yhäkkiä toiminutkaan. Pysähdyttiin tullessa Vammalaan Mosquito Biker liikkeeseen. Nähtiin mennessä, että tuommoinen on ja tullessa käytiin siellä pyörähtämässä. Tai Harri kävi, mä odotin autossa. Auto jäi niin päin, että aurinko paistoi takaluukkuun ja jossain vaiheessa kun shoppailija-Harria ei kuulunut takaisin, päätin kääntää auton. Eipä sitten lähtenyt käyntiin, kuului vaan naks kun väänsin avaimesta. Ainoastaan radio oli ollut päällä eikä sen kyllä pitäisi akkua kovin äkkiä tyhjäksi vetäistä. Onneksi tuolla liikkeessä oli aivan ihana ihminen, joka auttoi meitä. Ensin annettiin apuvirtaa, mutta ei siltikään käynnistynyt. Sitten hän kaivoi jonkun liikkeen nimen ja numeron, josta saa uusia akkuja ja antoi oman auton lainaksi, että Harri sai käydä hakemassa akun. Aivan ihanaa palvelua ja vielä vähän enemmän, kiitos! :-)

Onneksi päästiin kotiin ja onneksi en ollut yksin liikenteessä!

Ei kommentteja: