perjantai 1. heinäkuuta 2011

Seinäjoen iltakisat

Onneksi ei ollut ihan niin hellesää kuin oli etukäteen luvattu. Välillä oli pilvistä, jolloin keli oli oikein sopiva. Auringonpaisteessa tuli kyllä kuuma, mutta pahempikin siis olisi voinut olla.

Tarjolla oli kaksi starttia 3-luokille, agility- ja hyppyrata. Tuomarina molemmissa oli Sari Mikkilä. Olin kisaamassa vain Gimman kanssa.

Ensin oli agilityrata. Mun mielestä se meni hyvin lukuun ottamatta yhtä riman tiputusta takaakierto-valssissa. Luulin, että Gimma luki tuossa jostain syystä viskileikkauksen ja että oli sen takia menossa väärään suuntaan ja kääntyi sitten riman päällä. Videolta katsottuna ei siinä kyllä noin käynyt. Ihan täysin hyppäsi heti oikeaan suuntaan. Pari asiaa saattoi tuon riman tiputuksen aiheuttaa. Ohjaava käsi tipahti ennen kuin Gimma oli kokonaan hypännyt riman yli. Ei yleensä kyllä mun mielestä ole noin tarkka noissa ollut. Lähinnä kiellot olen saanut kuriin tuolla ohjauskäden pitämisellä hypylle saakka, mutta en mielestäni ole ihan ylitykseen saakka sitä pitänyt. Toinen asia, joka tiputuksen ehkä aiheutti oli se, että en ehtinyt alta tarpeeksi nopeasti pois ja olin Gimman laskeutumispaikassa tiellä. Tämä ehkä enemmänkin se syy oli. Mutta muuten rata oli oikein sujuva ja ihan hyvä fiilis kuitenkin, vaikka sitä tuplaa ei taaskaan tullut.

Hyppäri olikin sitten aika mielenkiintoinen :-). Putkia oli vaikka muille jakaa. Alussa heti oli kaksi putkea peräkkäin ja sitten kolmen hypyn jälkeen neljä putkea peräkkäin :-D. Radalla oli kaksi niisto-kohtaa, joihin nyt päätin ne niistot tehdä kun kerran tuplan metsästys jälleen siirtyi. Radan alun putkijutut meni hyvin. Sitten tuli pitkästä aikaa Gimman kanssa moka hypylle irrottamisessa, en pitänyt rintamasuuntaa ja tuli välistä. Ehkä vähän jännitin tilanteen jälkeen tulevaa niistoa. Korjasin ja tein niiston ja se onnistui!! Sitten luukutettiin putkia ja suoralta putkelta tiukka käännös kepeille. Muistin putkijarrutuksen ja Gimma kääntyi ihan kivasti. Kepeillä irtosin aika reilusti, että ehdin tekemään suunnittelemaani kohtaan niisto-sokkarin. Ja sekin onnistui!! Niin makee fiilis. Ei mitään empimistä vaan näytti siltä, että Gimma tiesi just mitä sen piti tehdä. Hyvä minä, hyvä Gimma :-)). Tästä niin hyvä fiilis, että loppusuoran sitten mokasin. Huutelin kyllä eteen, jolla Gimma yleensä etenee kaikki edestä löytyvät esteet, mutta nyt ilmeisesti jäin niin jälkeen, että se kääntyi vähän väärään suuntaan ja meni ihan väärästä kohden radalta ulos. Ei haitannut yhtään. Voittajafiilis maalissa :-)

Nyt olen hyvin väsyneenä töissä viiden tunnin yöunien jälkeen. Ei vaan riitä mulle noin vähäinen uni. Tänään lähdetään viikonlopuksi Klagiin ja sielläkin varmasti tulee pari huonoa yötä kun en oikein osaa nukkua vieraissa paikoissa. Varsinkaan tuolla kun alkaa jo aamukuudelta kuulua koirien haukuntaa. Tuon jälkeen pitäisi vielä viikko töitä jaksaa tehdä ja sitten alkaa neljän viikon loma. Sitä odotellessa :-)

1 kommentti:

Pasi kirjoitti...

Lomalla on kiva olla