torstai 4. elokuuta 2011

Pienestä on ihminen onnellinen :-)

Pimu ei tuon halvautumisen aikana pystynyt pissaamaan normaalisti. Ja sen normaali tarkoittaa sitä, että vasen takajalka nousee etuviistoon ylös, hyvinkin korkealle. Nyt se taas pystyy sen tekemään! Pystynyt jo pari päivää. Vähänkö mä tuuletin! Niin ihanaa ♥

Muutenkin Pimun suhteen kaikki on hyvin. Se on kamalan paljon pirteämpikin nyt kun pystyy jälleen liikkumaan :-). Kipulääkkeet loppui ja liikkuminen näyttää hyvinkin normaalilta. Ehkä ihan vähän erilailla liikuttaa vasenta etujalkaa kuin ennen, mutta hyvin vähän. Soitin jo hoitaneelle lääkärille, että uskallanko antaa sen jo kulkea muutaman rappusen. Meillä ulos mennessä on pari rappusta, sitten kuisti, josta taas rappunen maahan. Lääkäri sanoi, että jos se ne pystyy menemään niin voi antaa mennä. Aluksihan sitä piti kantaa, että ei tule turhia rasituksia.

Netistä olen lukenut, että tämä ns. mäyräkoirahalvaus uusii hyvin todennäköisesti. Kysyin sitä samalla, että onko se sitten viimeinen tuomio, jos se uusii. Kuulemma ei välttämättä. Riippuu tapauksesta. Samalla hoidolla aloitetaan kuin nytkin ja seurataan tilannetta. Kiva kun antoivat muutaman ylimääräisen kipulääkkeen niin voin heti lääkitä, jos tuo uusii.

Ainoa, mitä kiellettiin on repivät liikkeet kuten hyppiminen. Kun kerran rappusia saa mennä niin oletan, että tuo hyppiminen tarkoittaa sellaista ylös päin hyppimistä, kuten ihmistä vasten. Koitetaan siis välttää moisia tilanteita.

On kyllä niin ihanaa kun Pimu kuntoutui ♥. Tiedän, että se on jo vanha koira ja lopettaminen/kuoleminen on edessä ennemmin tai myöhemmin. Mieluummin myöhemmin, jos multa kysytään :-)

Ei kommentteja: