keskiviikko 31. elokuuta 2011

Lenkkeilyä ja vähän tokoa

Eilen kävin ihanan syksyisen ilman innoittaman pitkän lenkin koirien kanssa. Tuplasti sen, mitä yleensä jaksan töiden jälkeen tehdä. Vitsit kun oli kivaa ja koirat selkeästi nautti :-). Sen verran hyvä fiilis oli, että päätin ihan vähän tokoilla Gimman kanssa.

Kaukokäskyjä aina yksi vaihto kerrallaan. Meni joka kerta oikein! Pidin tahallani pitkän viiveen ennen kuin annoin käskyn. Halusin nähdä ennakoiko Gimma, mutta ei sitä tehnyt.

Jäävissä harjoittelin koiran taakse menemistä. Kyllä se näemmä sen kotipihalla osaa. En ottanut liikkeenä ollenkaan. Ensin laitoin maahan ja sain kävellä vaikka mistä ja miten koiran ympäri niin pysyi hyvin. Sama homma seisomisessa eikä siinäkään ollut mitään ongelmaa.

Noutokapulan pitoa ensin sivulla ollessa. Kivasti ottaa kapulan suuhun, mutta edelleen pitää vähän löysällä otteella. Nyt en koskenut kapulaan, mutta käytin käsiä kapulan lähellä. Kesti sen. Jokunen toisto näin. Sitten päätin ottaa sitä liikkeessä. Koira kulkemaan mukaan (ei seuraamalla), kapula suuhun ja ihan kivasti piti. Jonkun aikaa hömpötettiin näin ja ihan yhtäkkiä Gimma otti kapulan ihan uudella innolla suuhun ja näytti pitävänkin sitä tosi paljon jämäkämmin suussa. Pari toistoa näin. Gimma oikein innostui touhusta! Päätin sitten lopettaa tähän, jos sille ois jäänyt toi fiilis päälle.

Ei kommentteja: