perjantai 12. elokuuta 2011

Treeneissä Zdeněk Spolek:in rata

Tiistaina kävin molempien koirien kanssa treenaamassa. Tehtiin PM-tuomarin, Zdeněk Spolek:in rata. Kokonaista kaksi rataa löysin, joista otin sen mini/medi-radan:


Pussin tilalla oli keinu kun sitä oli vähän niinku pakko päästä treenaamaan Mimmin kanssa (eikä meillä ole pussia). Muurin tilalla tavallinen hyppy ja 17-putken jälkeen oli puomi ja sen jälkeen sitten okseri. Estevälit radalla vaihteli neljästä metristä yhdeksään metriin :-O.

Kirjoittelen nyt ihan vaan lyhyesti kun on töissä vähän kiirettä...

Gimman kanssa ongelmaksi osoittautui esteet 7-12. Pituudelta sain hyvin poispäinkäännöksellä 7:lle ja sieltä irrotetuksi kasille ja valssilla 9:lle oman liikkeen mennessä jo kymppiä kohden. Kun tein putkijarrutuksen niin Gimma kääntyi joka kerta pois ennen putkea ja hyppäsi siinä vieressä olevan hypyn. Sain onnistumaan leikkauksella. Ehdin hyvin kertoa ennen putkea, että leikkaan takana ja kääntyi nätisti sinne minne pitkin. 12:lle en ehtinyt tekemään mitään muuta kuin valssin, josta tuli huono hyppykulma seuraavalle hypylle.

Toisella kerralla en tehnyt putkijarrutusta vaan samalla kun Gimma meni putkeen lähdin oikealle. Kääntyi ihan itsestään noin :-). Siltikään en kerennyt tekemään 12:lle saksalaista, jonka olisin halunnut sinne tehdä.

Keinulla harjoiteltiin siellä pysymistä kun Gimmakin on alkanut aika ajoissa hypellä keinulta pois. Ei meinannut tajuta, että pitää pysähtyä. Eikä ihme kun en sitä ole siltä aiemmin vaatinutkaan. Hyviä toistoja kuitenkin saatiin. Puomilla otin ainoastaan alastuloa ja palkka vasta seuraavan esteen jälkeen.

Mimmin kanssa ei juurikaan ongelmia ollut. Tuo, mikä oli Gimman kanssa vaikea, ei ollut Mimmin kanssa. Sen kanssa tein sokkarin 9-hypylle, josta pääsin hyvin eteen ohjaamaan jatkon. Tein putkijarrutuksen ja leijeröin 3-hypyn. Kääntyi hyvin putkelta ja ehdin tekemään saksalaisen. Keinulla pysähtyi nyt hyvin ihan joka kerta :-).

Kivasti meni treenit ja siinä mielessä ihan hyvillä mielin lähden viikonlopun PM-kisoihin. Ärsyttävästi mua on jännittänyt koko viikon. Tätä ei ihan hetkeen ole tapahtunut, ei edes ennen karsintoja. Toivotaan nyt, etten kokonaan lamaannu ja mene ohjaus paniikin puolelle. Siitä ei todistettavasti hyvää seuraa. Onneksi lauantaina on ensin tavalliset kisat niin varmasti suurin paniikki lähtee silloin.

1 kommentti:

Karoliina kirjoitti...

Tsemppiä aivan älyttömästi! :-)