torstai 4. elokuuta 2011

Testailua pujottelussa

Olihan tehtävä löytää Eeva-Liisa Pohjasen agilityratoja. Googlettelin vaikka millä sanoilla eikä vaan löytynyt. Kunnes tajusin mennä Facebookiin katsomaan ja siellä tiedoissa luki "Agility Courses album open for all". Jee! Ei kun kaivelemaan. Itsellä nyt ei niin tarvetta juuri elp:in ratoja ollut treenata, mutta Kim on menossa nuorten SM-kisoihin ja elp on siellä tuomarina. Kerrankin treenattiin sitä, mitä Kim tarvitsi eikä sitä mitä minä :-D. Olin siis Woffin kentällä treenaamassa.

Tämmöinen siis rakennettiin:
Viimeisen putken jälkeen laitettiin vielä keinu kun kummatkin tarvittiin sen treenaamista. 6-hypyn tilalle laitettiin muuri kun kerran sitä pääsi treenaamaan. Mulla siis mukana vain Mimmi.

Halusin heti tehdä radan nollana läpi. Ei onnistunut, vaan 12:n rima tipahti. Mistäköhän syystä? En pitänyt kroppaa hyppyä kohden, vaan lähdin jo ohjaamaan seuraavaa hyppyä. Eikä tuossa ollut edes kiire. Muuten rata oli ihan mallikas. Tosin, ei tuo nyt niin kovin vaikea edes ollut. Muurin takaakierto-päällejuoksu hyvä, palaset pysyivät paikallaan. Kepeille vein vetämällä ja leikkaamalla takana. Leijeröin 13-hypyn ja Mimmi kesti sen hyvin. Puomin kontakti ihan jees, vaikka menin sivuun ja jäin vähän taakse. Ei mennyt alas asti, mutta tarpeeksi. Keinu hyvä, pysyi tosi nätisti vapautukseen saakka.

Kokeilin kepeille vientiä myös ohjaamalla aa:n ja renkaan radan puolelta. Hyvin meni näinkin. Putkelle lähetin leijeröimällä pituuden. No problemo. Siinäpä se ensimmäinen sessio olikin.

Toisella kerralla päätin tehdä sen nollan. Vaikka sitten joutuisin ottamaan uudelleen alusta. Ja jouduinhan minä. Rima tipahti, ja taas samasta syystä. Tällä kertaa hypyllä 4. Uudelleen alusta ja nollana läpi. Eija oli tuomarina sen verran, että juoksi puomilla mukana. Ei vaikutusta. Edelleen vähän vajaa kontakti, mutta tarpeeksi hyvä, ja pysähtyi sinne.

Kepeillä testailin kuinka kauas sivuun voin mennä kun Mimmi pujottelee. Kyllä se aika kivasti tuon kestää. Ei yhtään virhettä ja mielestäni irtosin tosi paljon. Gimman kanssa toki uskallan irrota vielä enemmän, mutta tuo oli Mimmiksi tosi hyvä. Ensin pujottelua niin kuin piirroksessa on ja pystyin leijeröimään tosiaan 13-hypyn ja menemään pituuden taakse. Toiseen suuntaan otin lähettämällä 13-hypyltä pujotteluun. Ensin irrottauduin vain renkaan lähelle pujottelun puolelle. Toinen toisto ja menin reippaasti renkaan aa:n puolelle. Ja Mimmi pujotteli! Niin siistiä!!

Käytin tilaisuuden hyväksi ja otin eri ohjauksia muurilla. Takaakierto-päällejuoksu, takaakierto-valssi, leikkaus, niisto-sokkari ja pakkovalssi. Tavallisen valssin mä sitten unohdin :-DD

Kivat oli treenit :-)

Ei kommentteja: