torstai 1. syyskuuta 2011

Avoimen liikkeet kuntoon 3,5 viikossa

Päätin, että Gimma oppii avoimen liikkeet 3,5 viikossa. Kunhan mä vaan jaksan ottaa melkein joka ilta jotain pientä niin ihan varmasti oppii. Täytyy nyt vaan itse tsempata kovasti :-)

Eilen otin taas lenkin jälkeen pihassa vähän tokoa. Nyt kyllä vähän enemmän kuin edellisenä päivänä. Ihan ensiksi kokeilin paikallamakuuta, että menen piiloon. Tätä ei ole tehty vielä kertaakaan. Pistin Gimman makaamaan ja menin itse autotalliin kun ovi oli sopivasti auki ja kurkin oven saranapuolelle jäävästä raosta, että näin makaako Gimma paikoillaan. Mun oli tarkoitus olla minuutin verran piilossa. Kello unohtui, joten laskin vain mielessä sekunteja, jotka ovat paljon pidempiä yleensä kuin oikeat sekunnit. Jossain 30 kohdalla näkyi ihan pientä levottomuutta, mutta en silloin halunnut tulla esiin vaan odotin vielä hetken. Rauhoittui ja 40 kohdalla palasin takaisin. Halusin palkata onnistuneesta suorituksesta. Koitan tän nyt saada kuntoon ensin omalla pihalla ja sitten sitä pitää päästä treenaamaan vielä porukassa. Mutta ihan hyvältä näytti homma kuitenkin :-)

Seuraaminen tuntuu nyt tosi hyvältä koko ajan. Vähän ehkä jopa painaa, mutta se ei mua haittaa. Oikeastaan tykkään siitä, vaikka tuomarit ei tykkääkään. Otin myös juoksuaskeleita. Vähän huononee seuraaminen, mutta kun juoksen vähän pidempään niin paranee. Rytmin vaihdoksessa laskee pää vähän. Käännöksiä koitin myös hinkata kun ne on meillä aika huonot. Oikealle kääntymistä on mun mielestä helpompi treenata ja sainkin siinä hyvän näköisiä käännöksiä. Vasemmalle tehtäessä tuo on jotenkin kamalan vaikee. Kyllä mä sitäkin ehkä vähän paremmaksi sain, mutta en oikein tiedä mitä tuossa pitäisi tehdä.

Luoksetulon pysäytystä harjoittelin kierrättämällä puskan ympäri ja siitä pysäytys. Ensin pelkkä kierrätys ja palkka, sitten kierrätys ja pysäytys. Ei pysähtynyt, joten uudelleen. Nyt aivan loisto pysähdys ja siitä palkka. Uudelleen kierrätys ilman pysäytystä ja tämän jälkeen pysäytyksen kanssa. Nyt meni hyvin.

Hypyllä kokeilin istuuko Gimma heti käskystä hypyn taakse. Istui pikku avulla. Toisella kerralla istui pelkästä käskystä. Muutaman toiston tein pelkästään tuohon istumiseen asti ja aina oikein. Tästä tuli luottavainen mieli, että se tuon oppii. Takaisin hypyn kanssa pitää tehdä vähän enemmän töitä. Ei meinannut tajuta, että saa hypätä myös takaisin. Otin sitten muutaman toiston pelkästään tuota eli istutin hypyn taakse ja itse siirryin toiselle puolelle kutsumaan. Kyllä se tuonkin vielä oppii!

Ei kommentteja: