perjantai 2. syyskuuta 2011

Aksaa välillä

Olin eilen treenaamassa Ninan kanssa ja rakennettiin toisen MM-tuomarin, Rolf Graberin, rata:


Muurin tilalla meillä oli hyppy ja viimeinen hyppy puuttui. Puomi jäi vähän suorempaan, joten ihan samanlainen radasta ei sen takia tullut. Tämän herran radat ei mitenkään kamalan vaikeilta näyttänyt. Pitää jonaki päivänä oikein ajan kanssa katsoa niitä läpi kun pikaisella silmäyksellä siellä näkyi aika paljon samantyylisiä kuvioita. Tänään päätin, että meillä on heti nollana läpi päivä.

Mimmi pääsi radalle ensin. Pituudella en ole ihan varma kopahtiko jalat siihen, mutta muuten mentiin nollana läpi :-). Lähetys 2-putkeen, valssi okserin ja pituuden välissä, 6-hypyltä valssilla aa:lle ja jälleen valssilla 9-hypyltä kepeille. Puomilta lähetys putkeen ja valssaamaan hypyn (muurin) ja keinun väliin. Lopussa 17-hypyllä niisto-sokkari. Sarjaeste suorassa pitkästä aikaa radalla ja hyvin Mimmi ne hyppeli. Kamala kun ne onkin lähekkäin :-O

Gimman kanssa tarkoitus oli myös mennä nollana läpi. No ei ihan onnistunut. Mokasin 8-9-hypyillä jälleen kääntämällä rintamasuunnan ties mihin kun sen olisi pitänyt pysyä 9-hypyn taakse. Alusta uudelleen ja nyt meni sitten nollana läpi. Keinu oli ehkä vähän liian vauhdikas, mutta ei muuta ihmeellistä. Samalla lailla vein kuin Mimminkin. Lopun niisto-sokkari onnistui oikein hyvin. Samaten sarjaeste, jota ei olla Gimman kanssa vielä otettu koskaan ennen.

Mulla jäi tosi hyvä mieli molempien menosta, että en enää ottanut uudelleen rataa. Mimmin kanssa otin lopuksi vähän pujottelua. Kokeilin 90 asteen lähetystä ja leikkausta molemmin puolin. Toimi! Sulkukulmasta lähetettynä vähän empi, mutta jatkoi kuitenkin oikein. Avokulmasta ei mitään ongelmaa.

Kävin ennen treenejä klinikalla punnitsemassa Mimmin kun klinikka on melkein niinku matkan varrella. Mimmi painoi nyt 5,8 kg. Jess!! Se on päässyt takaisin normaalimittoihin :-). Onhan se mun käteen jo tuntunutkin hoikalta, mutta piti hakea asiaan vielä varmuus. Gimmaa en punninnut kun tiedän, että se on laiha, ehkä vähän liiankin. Olen vähän lisännyt sen ruokaa.

Ei kommentteja: