perjantai 23. syyskuuta 2011

Oli ihan pakko!

Niin siinä sitten kävi, että ihan vähän otin vielä tänäänkin tokoa. Maltoin sentään ottaa vain pari juttua. Just niitä, jotka ei eilen onnistunut.

Noutokapulan sivulle tuomista otin muutaman toiston. Pari oikein mainiota ja jokunen vähän huonompi. Välillä tiputtaa kapulan. Uskon, että tuo liike menee niin, että Gimma hakee kapulan ihan kivasti ja tulee sivun tuntumaan ja tiputtaa kapulan. Luultavasti tippuu kuitenkin sen verran lähelle, että saan sen noukituksi liikuttamatta jalkoja. Toivottavasti näin!

Liikkeestä seisomisessa ei eilen pysynyt paikallaan kun menin taakse. Tätä oli ihan pakko kans ottaa. Nyt ei ollut yhtään mitään ongelmaa, vaan seistä nakotti oikein kivasti. En kyllä ottanut liikkeenä ollenkaan, pistin vaan seisomaan ja menin ensin edelle ja sitten palasin ja menin taakse. Hyvin meni.

Olisin halunnut tehdä vielä vaikka mitä, mutta päätin lenkin aikana, että otan vain noi kaksi ja pysyin päätöksessäni. Huomenna voi kyllä käydä ihan miten vaan. Me voidaan jopa osata jotain tai sitten kaikki menee pieleen. Kävi kummin tahansa niin voin sanoa, että oli viime hetkin treenin syytä tai ansiota :-D

Ei kommentteja: