tiistai 6. syyskuuta 2011

Tokoilua sunnuntaina

Sunnuntaina innostuin ottamaan pikku tokosession Gimman kanssa.

Paikallamakuu piilossa 1,5 minuuttia. Tällä kertaa oli ajanottolaitteet mukana :-). Ei mitään ongelmaa. Tosi rauhakseen makoilee, joten voinen kokeilla ehkä jo ihan koko aikaakin.

Jääviä mun oli tarkoitus ottaa ihan liikkeenä pitkästä aikaa. Ensin maahanmeno. Gimma ei tajunnut mitä maahan tarkoittaa, vaan jäi seisomaan. Uudelleen ja meni istumaan. Just. Enpä sitten ottanut koko liikkeenä kun ei kerran tajua. Harjoittelin sitten vain koiran kiertämistä ympäriinsä sen maatessa ja seisoessa. Meni ihan kivasti.

Vauhtinouto näyttää kyllä nyt tosi hyvältä. Annoin irrotuskäskyn aika paljon myöhemmin kuin aiemmin ja tosi hyvin kapula pysyi suussa. Kapulan pitoa erikseen ja on jo aika hyvä. Kesti hyvin käsien viemisen kapulaan kiinni. Otin myös kapulan kanssa sivulletuloa ja se meni ihan yli odotusten. Eli onnistui :-)). Nyt vaan nää kaikki yhteen niin se on siinä ;-)

Hyppyä ensin niin, että lähetin hypylle ja annoin istu-käskyn. Meni hyvin, joten siitä palkka. Pari toistoa niin, että oli istumassa hypyn takana, josta kutsuin hyppäämään mua kohden. Nyt hyppäsi heti ja empimättä, joten palkka siitä. Toisella toistolla odotin tuleeko viereen ja tulihan se :-)

Ei kommentteja: