torstai 22. syyskuuta 2011

Kaikki liikkeet läpi

Meni treenisuunnitelmat muiden kanssa ristiin, joten en nyt sitten päässyt kertaakaan ottamaan ryhmässä paikallamakuuta piilossa ollen. Ehkä se sen silti osaa. Pihassa pysyy hyvin, mutta eipä siinä mitään häiriötäkään ole. No, toivotaan parasta ja pelätään pahinta :-D

Päätin tänään ottaa kaikki liikkeet ja huomenna pitää sitten vapaata tokosta. Saapa nähdä maltanko :-P. Tässä kuitenkin, miten tänään liikkeet meni.

Paikallamakuu: ennakoi maahan-käskyä. Toivottavasti ei kokeessa sitä sitten tee. Hyvin meni sitten käskystäkin maahan. Olin piilossa vähän yli kolme minuuttia ja hyvin Gimma pysyi paikallaan. Puskan takaa pikku raosta sitä aina katselen. Saattaa olla, että sekin näkee mut. Näin on vaan hyvä yksikseen treenata kun näkee, mitä toinen tekee.

Seuraaminen: painaa nyt jo ehkä vähän liikaa :-D. Ei taida tokotuomarit tykätä. Pysähtymisessä istuu peppu mun selän taakse. Tätä se on kyllä aiemminkin tehnyt. En vaan ole muistanut koko asiaa treenata :-P. No, se on vaan pieni kauneusvirhe. Käännökset ihan jees ja juoksussa seuraaminen parasta tähän asti.

Jäävät: maahan meni hyvin, vaikka oli märkä nurtsi. Kesti mun taaksemenon hyvin. Vapautin ennen perusasentoa. Seisomaan jäi myös hyvin. Jostain syystä nyt meni istumaan kun palasin takaisin. Ihan outoa. Teki sen parikin kertaa. Sitten kun pysyi seisomassa, kääntyi kun menin taakse. Ahdistus!

Luoksetulo: meni läpijuoksuksi. Siitäkin toki pisteitä saa. Kun kokeilin uudelleen ja annoin vähän tiukemmin käskyn niin meinasi mennä maahan. Tosi paljon kiinni maahan- ja seisokäskyt mun äänen painosta. No, jos ei pysähdy kokeessa niin sitten annan tulla läpi :-)

Nouto: hakee tosi innoissaan kapulan ja tuo hyvää vauhtia takaisin. Ehkä vähän hitaampaa takaisin päin kuitenkin, mutta ei pahasti. Yritti tulla sivulle, mutta ei löytänyt tietä ihan perille asti. Ehkä oisin tuosta yltänyt ottamaan kapulan, mutta päätin vähän ottaa sivuaskeleita, että saan sen tulemaan sivulle asti. Onnistui ja piti kapulaa niin kauan, että annoin irti-käskyn.

Kauko-ohjaus: tosi hyvät asennonvaihdot! Nyt palasin vielä sivulle, jota en ole aiemmin tehnyt. Nousi ylös ja väisti... Pistin uudelleen maahan, kävin jonkin matkan päässä ja palasin sivulle. Nyt pysyi.

Hyppy: tää on kyllä ihmeen hyvässä mallissa. Hyppäsi mennen tullen ja meni istumaankin heti käskystä. Perusasento vaan puuttui.

Sen verran jäi hampaankoloon, että ehkä pitää kuitenkin ottaa huomenna jotain ihan pientä. Seisomista kun menen taakse/kierrän koiraa. Kapulan sivulle tuontia. Ja ehkä noita luoksetulon pysäytyksiä. Järkevää olisi varmaan pitää treenivapaa päivä. Eri asia maltanko :-D

Ei kommentteja: